Cristiano Ronaldo'nun başı dertte! Sınır dışı edilebilir

Suudi Arabistan'ın Al Nassr takımında forma giyen Cristiano Ronaldo, ülkeden sınır dışı edilme tehlikesiyle karşı karşıya.

ABONE OL
GİRİŞ 20.04.2023 18:13 GÜNCELLEME 20.04.2023 18:13 DÜNYA LİGLERİ
Cristiano Ronaldo'nun başı dertte! Sınır dışı edilebilir
Cristiano Ronaldo'nun başı dertte! Sınır dışı edilebilir

Real Madrid ve Manchester United'ın eski yıldızı Cristiano Ronaldo için, sürpriz bir şekilde transfer olduğu Al Nassr'da işler yolunda gitmiyor. 

Yaptığı hareket tepkilere neden oldu

Portekizli forvet, takımının Al Hilal'e 2-0 yenildiği maçın ardından rakip takım taraftarlarına uygunsuz bir hareket yaptı ve tepkileri üzerine çekti.

Arabistan'da olay oldu

Müsabakanın son düdüğünün ardından sahayı terk ederken kendisine yönelik "Messi" tezahüratları yapan Al Hilal taraftarlarına cinsel organını tutarak tepki gösteren Ronaldo, Suudi Arabistan'da olay oldu.

Sınır dışı edilmesi istendi

Yıldız futbolcunun hareketi ülkede hoş karşılanmazken, kendisi hakkında sert yorumlar yapıldı ve Suudi Arabistan'dan sınır dışı edilmesi istendi.

Savcılığa suç duyurusunda bulundular

Suudi avukat Nouf bin Ahmed, Ronaldo hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.
Ahmed, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Ronaldo'nun davranışı bir suçtur ve alenen ahlaksızlıktır. Tutuklanması ve sınır dışı edilmesi için savcılığa dilekçe vererek suç duyurusunda bulunacağız" ifadelerini kullandı.

Aldığı darbe nedeniyle o hareketi yaptığı iddia edildi

Relevo'nun haberine göre; Al Nassr yetkilileri ise konuyla ilgili olarak Ronaldo'nun maç sırasında kasığına darbe aldığını ve hareketi bu nedenle yaptığını iddia ediyor.

KAYNAK : NTV Spor
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 25 TÜMÜ
  • adelaider 1 yıl önce Şikayet Et
    Kontrat imzalamadan yapıyordu yardımını dolayısıyla sınırdışı uğraşını niye versinler amaç oysa. Kontrat imzalamazlardı ya. Biraz geniş düşün
    Cevapla
  • Cengiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Bize ne ya...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    mal la bunlar
    Cevapla
  • Muallim 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendi ahlaksızlığınıza bakın önce.
    Cevapla
  • Barbaroshayrettin 1 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldo israile ve siyonizme karşı olduğu için mağdur muslumanlara yardım ettiği için s.arabistanın yardımıyla Ronaldo yu saf dişi bırakma operasyonu dur diye düşünüyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR