Ronaldo gönülleri fethetti! Golden sonra secdeye gitti

Suudi Arabistan Profesyonel Futbol Ligi ekiplerinden Al-Nassr'da top koşturan Cristiano Ronaldo, attığı gol sonrası secdeye gitti.

ABONE OL
GİRİŞ 24.05.2023 00:38 GÜNCELLEME 24.05.2023 01:56 DÜNYA LİGLERİ
Ronaldo gönülleri fethetti! Golden sonra secdeye gitti
Ronaldo gönülleri fethetti! Golden sonra secdeye gitti

Ligdeki 28. hafta maçında Al-Nassr ile Al-Shabab takımları, başkent Riyad'da kozlarını paylaştı. Al Nassr'ın kaptanı Ronaldo, takımını 3-2 öne geçiren golden sonra secdeye gitti.

ARKADAŞLARI ALKIŞLADI

Ağlara giden gol sonrası neredeyse tüm takım, rakip kale önünde golün coşkusunu yaşarken, takım arkadaşları Ronaldo'nun secde etmesine alkışla karşılık verdi. O anlar izleyenler tarafından büyük beğeni aldı.

PERFORMANSI ÜST DÜZEYDE

Çoğu futbolsever tarafından dünyanın en iyi futbolcusu olarak kabul edilen Ronaldo, transfer olduğu Al Nassr takımında da istatistiki açıdan üst düzeyde. Bu sezon takımıyla ligde 15 ve kupada 1 olmak üzere toplam 16 maça çıkan yıldız oyuncu 14 gol ve 2 asist yaparak takımının skor yükünü üstlendi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 47 TÜMÜ
  • Cezeri 11 ay önce Şikayet Et
    Reklam kokan hareketler, para kazanmasa bunları yapmaz. Ben yemiyorum. Samimi olsa Türkiye depremlerinde bir duruş gösterirdi
    Cevapla
  • gezgin 11 ay önce Şikayet Et
    Bizim samette ibret alsın.
    Cevapla
  • gezgin 11 ay önce Şikayet Et
    Bizim samette ibret alsın.
    Cevapla
  • selman 11 ay önce Şikayet Et
    hem futboluyla hem de coca cola şişesini itmesiyle takdir ettik.mazlum filistine vediği destek de biliniyor inşaallah hidayete erer.
    Cevapla
  • 1şey, herşey 11 ay önce Şikayet Et
    bu adam müslüman olsa çocuk ve gençlerde büyük etki yapar. hidayeti nasip et ya Rab cc
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR