Ronaldo yıldızlaştı! Al Nassr, finalde Jesus'u üzdü

Arap Kulüpler Şampiyonası finalinde Al Nassr, Jorge Jesus'un yönettiği Al Hilal'i Cristiano Ronaldo'nun golleriyle yenerek şampiyonluğa ulaştı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.08.2023 21:35 GÜNCELLEME 13.08.2023 09:43 DÜNYA LİGLERİ
Ronaldo yıldızlaştı! Al Nassr, finalde Jesus'u üzdü
Ronaldo yıldızlaştı! Al Nassr, finalde Jesus'u üzdü

Arap Kulüpler Şampiyonası finalinde Jorge Jesus'un yönettiği Al Hilal ile Cristiano Ronaldo'nun formasını giydiği Al Nassr karşılaştı. 

İlk yarının golsüz geçtiği karşılaşmanın ikinci yarısı 3 gole sahne oldu. Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al Hilal, 51'de Michael'ın golüyle 1-0 öne geçti.

GOLLER RONALDO'DAN

Al Nassr 74'te rakibine Cristiano Ronaldo ile cevap verdi ve skor 1-1'e geldi. Normal süresi 1-1 tamamlanan ve uzatmaya gidilen maçın 98. dakikasında Portekizli süperstar yeniden sahneye çıkarak takımını şampiyonluğa ulaştıran golü kaydetti.

Al Nassr'da 71'de Amri, 78'de Al Boushail kırmızı kart görerek takımını yalnız bıraktı. Ayrıca Al Nassr Teknik Direktörü Luis Castro, itirazları sonucu 103. dakikada kırmızı kart gördü.

Al Nassr tarihinde ilk kez Arap Kulüpler Şampiyonası'nda mutlu sona ulaştı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Ronaldo ile Arabistan halkı bir süre daha uyuşturulacak. Krallık işini biliyor. Ver oyuncağı halkının eline, devam et sen saltanatına. Nokta.
    Cevapla
  • Vatandaş TC 8 ay önce Şikayet Et
    yıldız olan biri nasıl yıldızlaşabilir? Adam zaten yıldız
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    bu maçı izleyecek bir kanal bulamadım. şu anda Suud pro ligi oyuncuların kariyeri ile Türkiye liginden daha dikkat ve ilgi çekici.
    Cevapla
  • Biri 8 ay önce Şikayet Et
    Yine tebrik etmeden staddan kaçtı mı merak içindeyim :))
    Cevapla
  • Mehmet cebecioğlu 8 ay önce Şikayet Et
    Ne yaptın dedeee
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR