Ronaldo, Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle başladı

Asya Şampiyonlar Ligi'nde Ronaldo, Mane, Laporte, Otavio gibi yıldızlara sahip şampiyonluğun en güçlü adaylarından Al-Nassr, grup aşamasına galibiyetle başladı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.09.2023 11:32 GÜNCELLEME 20.09.2023 11:32 DÜNYA LİGLERİ
Ronaldo, Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle başladı
Ronaldo, Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle başladı

Al Nassr, grubun iddialı takımlarından Persepolis'i deplasmanda 2-0 mağlup etti. Al-Nassr'a galibiyeti getiren goller 62. dakikada Ghareeb ve 72. dakikada Qasem'den geldi.

İlk yarıda pozisyon üretmekte zorlanan Al-Nassr, süper yıldızı Ronaldo ile mutlak bir şansı değerlendiremedi. İkinci yarıda 56. dakikada Persepolis takımından Milad Sarlak, Ronaldo'ya yaptığı hareketle kırmızı kart gördü. 10 kişi kalan rakibi karşısında hakimiyeti eline alan Al-Nassr 2 gol bularak Asya Şampiyonlar Ligi'ne  galibiyetle başladı.



Ronaldo, Neymar, Benzema, Mane, Otavio, Mitrovic gibi dünyaca ünlü yıldızların Asya Şampiyonlar Ligi ve AFC Cup mücadelesini sezon boyunca sadece D-Smart ve D-Smart GO'da izleyebilirsiniz.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Emre19 7 ay önce Şikayet Et
    Gerçektende hızlı bir lig, seyri sıkıntı vermiyor. Ellerinden geldiğince iyi niyetle oynuyorlar.
    Cevapla
  • Rəsul 7 ay önce Şikayet Et
    Doğru diyison kanka
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR