Jesus'a büyük şok! "Takımdan gönderin"

Sezon başında dev bir ücretle PSG'den Al-Hilal'e transfer olan Neymar, yeni hocası Jorge Jesus ile tartıştı. Yönetim ile iletişime geçen Neymar, Portekizli çalıştırıcının kovulmasını talep etti.

ABONE OL
GİRİŞ 25.09.2023 14:02 GÜNCELLEME 25.09.2023 14:38 DÜNYA LİGLERİ
Jesus'a büyük şok! "Takımdan gönderin"
Jesus'a büyük şok! "Takımdan gönderin"

Suudi Arabistan Ligi'nde Al-Hilal forması giyen Neymar'dan flaş bir talep geldi. İspanya basınında Diario Sport'un haberine göre; sezon başında dev bir ücretle PSG'den Al-Hilal'e transfer olan Neymar, yeni hocası Jorge Jesus ile tartıştı.

Asya Şampiyonlar Ligi'nde Namangan karşısında sarı kart gören ve daha sonrasında Jesus'un uyarılarına rağmen, tavırları nedenilye maçtan atılmasına neden olacak tepkiler gösteren Neymar ile tartışma yaşadı.



Maç sonrasında Neymar'ı performansı üzerinden sert bir şekilde eleştiren Jorge Jesus'a Brezilyalı oyuncudan tepki gecikmedi. Yönetim ile iletişime geçen Neymar, Portekizli çalıştırıcının kovulmasını talep etti.

'Sport Italia' kanalına ve diğer Arap medyasına göre, Suudi kulübün yöneticileri bu Salı günü Jorge Jesús'un menajeri ile bir araya geldi ve takımın performansı iyileşmezse antrenörün sözleşmesini feshetme olasılığı konusunda uyardı.

Al-Hilal, Suudi Arabistan Ligi'nde 17 puan ile, Al-Ittihad'in 1 puan gerisinde 2. sırada yer alıyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Nuri er 7 ay önce Şikayet Et
    Para göz moruk
    Cevapla
  • ruknettin 7 ay önce Şikayet Et
    Törkiş eyirlayn işte bu yüzden biz senin gibilere faşist diyoruz. Daha ne anlattığından emin olmayan akıl utanmadan ahkam kesiyor. Etek giyen iskoç ataların ve şaman dedelerin sevmedi bizi, sende sevmeyeceksin normal
    Cevapla
  • Hesap Uzmanı 7 ay önce Şikayet Et
    Hepsini kovun. Takımları boşaltın. Boş işler bu işler. Top oyunlarının insanlığa hiç bir faydası yok. Top oyunlarında kazanan sayısı, iki elin parmaklarından iki ayağın parmakları kadar fazla.Hepsi Bu.
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Kibir abidesi moruk
    Cevapla
  • rmzn 7 ay önce Şikayet Et
    Bu nasil bir dusunce yapisi bõyle
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR