Firmino, yıllar sonra açıkladı! "Salah ve Mane hiç..."

Liverpool'un Brezilyalı eski yıldızı Roberto Firmino, 'Kırmızılar'da oynadığı zamanda Salah ve Mane'nin hiçbir zaman çok iyi arkadaşlar olmadığını anlattı..

ABONE OL
GİRİŞ 09.11.2023 20:27 GÜNCELLEME 09.11.2023 20:27 DÜNYA LİGLERİ
Firmino, yıllar sonra açıkladı! "Salah ve Mane hiç..."
Firmino, yıllar sonra açıkladı! "Salah ve Mane hiç..."

Sezon başında uzun yıllar formasını giydiği Liverpool'dan ayrılıp Al-Ahli'ye transfer olan Roberto Firmino, İngiliz ekibinde oynadığı süre boyunca Mane ve Salah ile beraber pekçok başarıda pay sahibi oldu.

Dünyanın en iyi hücum hatlarından kabul edilen üçlünün Salah ve Mane ile birlikte tamamlayıcısı olan Firmino,"Sí Senor: Liverpool Yıllarım" adlı kitabında Salah ve Mane arasındaki ilişkiye dikkat çekti.

"Onların ortasındaydım"

Kitabında aradaki gerilimi ilk hissedenlerden biri olduğunu belirten Firmino, "Bu adamları çok iyi tanıyordum, belki de herkesten daha iyi. Sahada ben de onların ortasındaydım. Bakışlarını, yüz buruşturmalarını, beden dillerini, biri diğerine kızdığında duyulan tatminsizliği ilk elden gördüm. Bunu hissedebiliyordum." dedi.

"İkisinin konuştuğunu görmek nadirdi"

İkili hakkındaki sözlerine devam eden Firmino, "Onlar hiçbir zaman çok iyi arkadaş olmadılar; her biri kendi içine kapandı. İkisinin konuştuğunu görmek nadirdi ve bunun Afrika müsabakalarındaki Mısır-Senegal rekabetiyle bir ilgisi olup olmadığından emin değilim. Hiçbir zaman konuşmayı bırakmadılar, bağlarını koparmadılar, her zaman son derece profesyonelce hareket ettiler." açıklamalarında bulundu.
 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Süleyman YAZICI 5 ay önce Şikayet Et
    İkisinin de iyi insan olduğu birçok kez kanıtlanmışken dedikoduya hiç gerek yok diye düşünüyorum
    Cevapla
  • Murat 5 ay önce Şikayet Et
    Mane adamın dibidir.
    Cevapla
  • Ali 5 ay önce Şikayet Et
    Sadio Mane kral
    Cevapla
  • Ali Murat 5 ay önce Şikayet Et
    Eğer Mane biriyle arkadas olmuyor konusmuyorsa vardir bir bildigi
    Cevapla
  • Mehmet 5 ay önce Şikayet Et
    Adamlar iyi değilmiş sen çok iyisin gökten zembille indin yalana bak adamları taniyormus adamlar seni tanıyorum sen onları taniyacaksin bu çok önemli bir konu içki partisine katilmadiler diye müslüman futbolcuları böyle disliyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR