Pereira, Suudi Arabistan'da jesus'u tahtından etti

Al Shabab'ı çalıştıran Portekizli Vitor Pereira, Suudi Arabistan'da ayın teknik direktörü seçildi. Pereira, böylece 5 ay üst üste ayın teknik direktörü olan vatandaşı Jorge Jesus'u da tahtından etti.

ABONE OL
GİRİŞ 30.04.2024 17:44 GÜNCELLEME 30.04.2024 17:45 DÜNYA LİGLERİ
Pereira, Suudi Arabistan'da jesus'u tahtından etti
Pereira, Suudi Arabistan'da jesus'u tahtından etti

Suudi Arabistan ekibi Al Shabab'ı çalıştıran Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira, takımıyla yakaladığı çıkışla ödüllendirildi.

Portekizli teknik direktör, geçen sezon Fenerbahçe'nin başında bulunan Al Hilal Teknik Direktörü Jorge Jesus'un 5 aydır üst üste kazandığı 'Ayın Teknik Direktörü' ödülünün yeni sahibi oldu.

JESUS'U GERİDE BIRAKTI

Takımıyla mart ayında çıktığı dört maçtan 3 galibiyet ve 1 beraberlik çıkaran Pereira, ayın teknik direktörü olmayı başardı. 

Al Shabab, ligde çıktığı 29 maçta topladığı 38 puanla dokuzuncu sırada yer alıyor. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Memleketim 2 hafta önce Şikayet Et
    Okuduğunu anlamayanlara ne demeli Adam 9. ymuş Zaten bir ay olmuş geleli 3 galibiyet bir beraberlik almış,takım küme düşüyormuş yoksa,,ya nasıl gözünüz taraftarlıkla görmüyor hiç Bir şey
    Cevapla
  • Ali Ak 2 hafta önce Şikayet Et
    Rıdvan Dilmen bu adamı gönderterek FB yi ekarte etti Trabzonu şampiyon etti
    Cevapla
  • Misafirrrr 2 hafta önce Şikayet Et
    Suudi arabistanda bizdeki tff mhk hakemler yok dolayısıyla başarılı olmuşlardır. Yunanistana gideni ise nasıl az tazminatla göndeririz derdindelerdir kesin.
    Cevapla
  • Hasan batmaz 2 hafta önce Şikayet Et
    Adam 9. ymuş. Bu nasıl başarı. Fb li olduğun burdan belli
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR