Ronaldinho mu? Yoksa Fahri Tatan mı?
Brezilya Serie A 28. hafta mücadelesinde Atletico Minieiro sahasında Figueirense'yi 6-0 yenerken yıldız futbolcu Ronaldinho maça damgasını vurdu.
ABONE OL
GİRİŞ 14.10.2012 09:24
GÜNCELLEME 14.10.2012 12:18
DÜNYA LİGLERİ
Karşılaşmada 3 gol atarak hat-trick yapan Brezilyalı oyuncu, 12. dakikada attığı muhteşem golün ardından gözyaşlarına hakim olamadı.
İşte bu muhteşem golün bir benzeri de PTT 1. Lig'de atıldı. Çaykur Rizespor'un tecrübeli forveti Fahri Tatan attığı golle adeta Ronaldinho'ya nazire yaptı.
Çaykur Rizespor'un deplasmanda Boluspor'u 3-1 yendiği maçta Fahri Tatan taç çizgisi yanından öyle bir gol attı ki adeta "Bu golü bir ben atarım bir de Ronaldinho atar" dedi.
İşte 2 golün görüntüleri... Sizce hangisi daha şık?
(trthaber)
YORUMLAR 2
-
bahadır komat 13 yıl önce Şikayet Ettabikide. tabikide ronaldinho! adam duran değil giden topa vuruyor.Beğen
-
Mustafa Arıkcan 13 yıl önce Şikayet Etböyle kıyas olur mu. yok tatar ramazan!Beğen