DAEŞ, İngiltere'ye tehdit yağdırdı!

Terör örgütü DAEŞ, İngiliz istihbarat servislerine çalıştığı iddia edilen 5 kişiyi kafalarına kurşun sıkarak infaz etti.

ABONE OL
GİRİŞ 03.01.2016 21:40 GÜNCELLEME 04.01.2016 00:56 DÜNYA
DAEŞ, İngiltere'ye tehdit yağdırdı!
DAEŞ, İngiltere'ye tehdit yağdırdı!

DAEŞ tarafından yeni yayınlanan videoda İngiliz istihbarat servislerine çalıştığı iddia edilen 5 kişinin infaz görüntüleri yer aldı.

Videoda turuncu renkli hapishane tulumu giydirilen 5 kişinin diz çöktüğü ve arkalarında da yüzleri maskeli DAEŞ militanlarının olduğu görülüyor.

İNGİLTERE'YE TEHDİTLER YAĞDIRDI!

İngilizce konuşan bir DAEŞ militanı da bu 5 kişinin İngiliz hükümeti tarafından yüz üstü bırakıldığını söylüyor. İngiltere Başbakanı David Cameron’a hitaben konuşan militan Cameron’un ‘Beyaz Saray’ın kölesi’ ve ‘Yahudilerin Katırı’ olduğunu söylüyor. DAEŞ’in bir gün İngiltere’yi işgal edeceğini söyleyen militan, İngiltere’de şeriatın hüküm süreceğini iddia ediyor.

Cameron ‘un selefleri Gordon Brown ve Tony Blair’e göre daha küstah ve ahmak olduğunu söyleyen militan, “Irak’ta ve Afganistan’da kaybettiğiniz gibi bu savaşı da kaybedeceksiniz. Ancak bu sefer sizin mağlubiyetiniz çocuklarınıza miras kalacak ve çocuklarınız sizi DAEŞ’le savaşabileceğini zanneden ahmaklar olarak hatırlayacak” ifadelerini kullandı. Militanın konuşması ve tehditlerinin ardından İngiliz casusu olduğu iddia edilen 5 kişi kafalarına kurşun sıkılarak infaz edildi.
 
Videonun sonunda ise DAEŞ’in bir sonra gerçekleştireceği infazından kısa bir kesit verildi. Üzerinde askeri üniforma bulunan 5-6 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir çocuğun da İngilizce olarak, “Oradaki kafirleri öldüreceğiz” diyerek bir sonraki infazın habercisi oldu.

YORUMLAR 33 TÜMÜ
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    oyun belli Rusya suriyede kimyasal silah kullanacak DAEŞ i ortadan kaldırıyorum diye,Rabbim ellerinde patlatsın
    Cevapla
  • maske 8 yıl önce Şikayet Et
    1)video hd çekim ve video dosyasını bilgisayarda açıp özellikler kısmına baktığımızda videonun çekildiği kordinatlar yazıyor ama adamlar bulunamaıyor 2)sözde infaz ediyorlar sanki tiyatro filmi çekiyorlar. 3)kıyafetlerle bu adamların işi ne herhalde siyahlarla siyonistler dünyaya dikkat çekmedi..ve yüzleri neden maskeli..yoksa siyonistler tarafından görevini tamamlandıktan sonra hawaiide tatil yaparken medyaya yakalanırım korkusumu var.. binlerce soru var uzarrr gider.. Zalimler İçin Yaşasın Cehennem
    Cevapla
  • vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    kurucu babaları
    Cevapla
  • ferhat 8 yıl önce Şikayet Et
    işid ilgilterenin ingiltereye hizmet ediyor bunu bilmeyenmi kaldı.
    Cevapla
  • turan 8 yıl önce Şikayet Et
    deaş n,iye infaz ediyorsun silah göndermez İngiliz sn sonra
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR