Avrupa'nın en çok aranan adamı yakalandı
Belçika TV'si, Brüksel havaalanındaki saldırıda '3. şüpheli' olarak aranan Mohamed Abrini'nin yakandığını duyurdu
ABONE OL
Paris saldırılarının sorumlularından olduğu iddiasıyla aranan Mohamed Abrini'nin Belçika'da yakalandığı öne sürüldü.
Belçika kamu yayın kuruluşu VRT'nin haberine göre, Abrini, Brüksel'in Anderlecht bölgesinde yakalandı.
Paris'te 13 Kasım'da gerçekleştirilen saldırıların şüphelilerinden Abrini'nin Suriye'de savaştığı belirtiliyor.
VRT'nin haberinde, Abrini'nin, 22 Mart'ta Brüksel Havalimanı saldırısının ardından kaçmayı başaran "şapkalı şüpheli" de olabileceği iddia edildi.
Haberde, gözaltına alınan diğer kişinin de Osama K. olduğu ve onun da 22 Mart'taki Maalbek metro istasyonu saldırısında rol oynadığı savunuldu.
Belçika federal savcılığı, Brüksel'deki saldırılara ilişkin bazı kişilerin gözaltına alındığını doğrularken, başka bilgi verilmeyeceğini bildirdi.
Brüksel'de bir metro istasyonu ve havalimanında 22 Mart'ta düzenlenen saldırılarda 32 kişi öldü, 270 kişi yaralandı.
Paris saldırılarında da 130 kişi yaşamını yitirdi. İki başkentteki saldırıların sorumluluğunu terör örgütü DAEŞ üstlendi.
Paris saldırılarının diğer şüphelisi Salah Abdeslam, geçen ay Brüksel'de yakalandı. Abdeslam'ın yakın zamanda Fransa'ya iade edilmesi bekleniyor.
-
ahmet 9 yıl önce Şikayet Etteröristin ismine bakarmısın arkadaş. bu İslam düşmanlarını Allah kahretsinBeğen Toplam 1 beğeni
-
Rasin 9 yıl önce Şikayet EtTerörist sizin gibi islam düşmanı kâfir köpeklere denirBeğen
-
yorgun adam 9 yıl önce Şikayet EtHerkez inandi kedileri haric kendileri yerlestidi kendileri buldu acaba sahis kim sayet terorist ise sorgular iken tarafsiz insanlar sorgulasin cezeasini ceksin ama musluman diye terorist damgasi yemesin artik bu yasanan olaylardan sonra insan neye inanacagina sasiriyor hey avrupali zoltner askerler o araplarin dedesini kim oldurdu bunlari terorist olmiya kim tesvik etti artik insanlik cok sene once olmus gomecek insan kalmamis dunya cikarcilarla dolmusBeğen
-
akinaslan 9 yıl önce Şikayet Etavrupa yi goruyonmu istediklerini yakaliyorlar ama bizimkiler hayalet olmuş sankiBeğen Toplam 3 beğeni
-
ABDULLAhç 9 yıl önce Şikayet EtEn büyük terörist amerika dır.Beğen Toplam 4 beğeni