Esad Halep'te Noel ayininde

Beşar Esad'ın, ailesiyle birlikte Halep'te bir Katolik kilisesini ziyaret ederek Noel kutlamalarına katıldığı görüntüler ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.12.2016 21:43 GÜNCELLEME 26.12.2016 21:43 DÜNYA
Esad Halep'te Noel ayininde
Esad Halep'te Noel ayininde

Suriye'de, 600 bin insanın ölümününe, milyonlarca insanın ülkesinden kaçmasına neden olan Beşar Esad, dün ailesiyle birlikte Halep'te kuzeyindeki tarihi bir Katolik kilisesini ziyaret ederek Hristiyanların Noel kutlamalarına katıldı.

TELEVİZYONDAN YAYIMLADI

Suriye'de bir televizyon kanalı tarafından yayımlanan görüntülerde Beşar Esad'ın kutlamalara katıldığı görüntülere yer verildi. Suriyeli muhaliflerin elindeki Halep şehrinin kontrolü, Esad'in askerleri ve Şii milislerin, sivil halkı katliamları ile birlikte rejimin eline geçmişti.

YORUMLAR 47 TÜMÜ
  • Meral 7 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah cok da neşeliler karı koca.Sanki ülkesi harabeye dönen halkı rezil olan onlar degil.sanki hiçbir şeyden haberleri yok gibi.Rabbim sana havale ediyorum.
    Cevapla
  • MAZLUM 7 yıl önce Şikayet Et
    Hayret kiliseyi bombalamamis
    Cevapla
  • Sinoplu Hamdi 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben esede karşı savaşanlara okadar insan ölcene esed ölsün onun gibi yöneticiler ölsün.*elle fırlata bilen bomba fırlatıcı var beşyüz metre fırlatıyor bombası zehirli gazlı olup yûz metre kare veya ikiyüz metre kare alanı etkisi alan bomba olup bu özellikteki silahınan öldürülsün . Yada zehirleyen lazerle öldürünsün . Esedi besleyen kafirde korksun. Allahımın izni ile inşallah Bu zulüm yeter.
    Cevapla
  • gakkoş 7 yıl önce Şikayet Et
    o halep halkına yaptığın zulümden dolayı tüm müslümanların iki eli yakandadır. reis seni hizaya getirecek az sabret
    Cevapla
  • RUHİ 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir gün sende gebereceksin ve bu şeref bir yağlı urgana nail olacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR