Merkel'i gülmekten öldüren imza!

AB'nin 60. kuruluş yılı için Roma'da buluşan liderler arasında komik bir olay yaşandı. Rum yönetimi lideri Nikos Anastasiadis’in attığı büyük imza Merkel'i uzun süre güldürdü.

ABONE OL
GİRİŞ 27.03.2017 16:25 GÜNCELLEME 27.03.2017 17:58 DÜNYA
Merkel'i gülmekten öldüren imza!
Merkel'i gülmekten öldüren imza!

İtalya’nın başkenti Roma’da AB’nin kuruluşu anlamına gelen Roma Antlaşması’nın 60’ıncı yıl dönemi törenlerinde Kıbrıs Rum yönetimi lideri Nikos Anastasiadis’in attığı ''büyük ölçekli'' imza, Almanya Başbakanı Angela Merkel’in dalga geçmesine neden oldu.

Fransa Cumhurbaşkanı Hollande ve diğerlerini yanına çağırarak ''dev imzayı'' gösteren Merkel, imzaya uzun süre güldü. İtalya’nın başkenti Roma’da cumartesi günü yapılan törende AB’nin kuruluş anlaşması liderler tarafından yeniden imzalandı. Liderler tek kürsüye çıkarak, imzalarını attı. 3’üncü sırada kürsüye çıkan Rum lider Anastasiadis oldukça büyük bir yazıyla defteri imzaladı.

MERKEL KENDİNİ TUTAMADI

Törenin ardından kürsüye gelen Almanya Başbakanı Angela Merkel, geniş bir yer kaplayan ve bir üst sıradaki Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande’ın imzasını da örten Anastasiadis’in imzasına gülmeye başladı. İmza ve büyüklüğünü komik bulan Almanya Başbakanı, yanına Fransa Cumhurbaşkanı ve diğer liderleri çağırarak Anastasiadis’in imzasını gösterdi. Liderler, imzayı tebessümle karşıladı.

KAYNAK : Hürriyet
YORUMLAR 5
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    ulan zaten bu rumlar hakkı olandan fazlası isteyip durmuyor mu? imza atarkende başkalarının hakkına giriyorlar biz bu keferelerin hepsine küçük imza arttırmasını biliriz arttıracağızda devran döndü
    Cevapla
  • buyuk balık 7 yıl önce Şikayet Et
    merkel trump yanında nasıl rum liderin yanında nasıl bunlara biraz para koklat sana taparlar
    Cevapla
  • Gürkan 7 yıl önce Şikayet Et
    Neo Nazi dişi Hitler, çalıntı toprak parçasıyla uydur kaydır kurulmaya çalışılan minik devlet(!)çiğin, görgüsüz Rumu için gülmüş. Peh!
    Cevapla
  • 2023 7 yıl önce Şikayet Et
    çizdikleri dumen dunya açligi umurlarinda degil. NE MUTLU EVET DIYENE.
    Cevapla
  • kadir tartar 7 yıl önce Şikayet Et
    reis size bir imza atacakki hepinizi silip süpürecek...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR