Türkiye ve Rusya'dan flaş ortaklık! Görüşüyoruz

Rus Rosoboroneksport şirketi, Türkiye ile ortak silah yapımı projeleri için görüştüklerini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.05.2017 12:06 GÜNCELLEME 03.05.2017 12:06 DÜNYA
Türkiye ve Rusya'dan flaş ortaklık! Görüşüyoruz
Türkiye ve Rusya'dan flaş ortaklık! Görüşüyoruz

Rus Silah İhracat Şirketi (Rosoboroneksport) Pazarlama Faaliyetleri Departmanı Başkan Yardımcısı Vladimir Gonçarov, şirketin Türk partnerleriyle silah yapımı projelerini görüştüğünü bildirdi. 

''ORTAK PROJELERİ GÖRÜŞÜYORUZ''

Gonçarov konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Türkiye Sivil Savunma Bakanlığı çeşitli uzaklıktaki Rus füze savunma sistemleri başta olmak üzere geniş çaplı askeri ürünlerle ilgileniyor. Ayrıca, perspektif silah üretimi ve ortak çalışmalar alanında teknolojik partner projelerini görüşüyoruz" ifadelerini kullandı. 

Gonçarov, Rosoboroneksport 2016 yılının sonundan itibaren Türk partnerlerle silah sevkiyatı konusunda görüşmelerin aktif bir şekilde devam ettiğini kaydetti.

Şirketin 9-12 Mayıs'ta Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı IDEF-2017'nin organizatörü olduğu ve fuar çerçevesinde Türkiye'nin hükümet temsilcileri, Silahlı Birlikleri ve iş sektörünün temsilcileriyle bir araya getirileceği belirtildi.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 2
  • Güvenomaz 6 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar suriyede nereye adim atsak karsimiza asker dikiyor,malesef bizimkilerde neyin peşinde, şu bir gerçek rus politikasi asla değişmez, bizim yapmamiz gereken kendi milli silah sistemimiz başka alternatifi yok bu işin
    Cevapla
  • tabi yedik 6 yıl önce Şikayet Et
    rusya natoya nispet olsun diye görüşüyor len inandınız mı? Ypg ye yataklık eden abd silah satmıyorsa öbür terör yalakası rus satar mı? Zaten sırada kendi ordusu ve başka bi sürü eski müttefikleri var. Yalandan pazarlık bunlar. S400 ler ne abd yi ne israili vurabiliyo. Ne halta yarıyolar anca Türk pilotu öldürebildiler tek.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR