Mescid-i Aksa'nın ışıkları söndürüldü

İşgal altındaki Doğu Kudüs’ün Eski Şehir bölgesinde bulunan Mescid-i Aksa’nın ışıkları ABD Başkanı Trump’ın Kudüs kararıyla eş zamanlı olarak söndürüldü.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 07.12.2017 00:51 GÜNCELLEME 07.12.2017 00:54 DÜNYA
Mescid-i Aksa'nın ışıkları söndürüldü
Mescid-i Aksa'nın ışıkları söndürüldü

ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararını ilan etmesiyle eş zamanlı olarak işgal altındaki Doğu Kudüs’te bulunan Mescid-i Aksa ile Hristiyanlarca Hazreti İsa’nın doğduğuna inanılan Batı Şeria’daki Mehd Kilisesi meydanındaki Noel ağacının ışıkları söndürüldü.

 

Öte yandan görgü tanıklarına göre, Beytullahim kentinde Hristiyanlarca Hazreti İsa’nın doğduğuna inanılan Mehd Kilisesi (Doğuş Kilisesi) meydanındaki ışıklandırılmış Noel ağacı da aynı dakikalarda karartıldı.

Mescid-i Aksa’nın ışıklarının söndürülmesine ilişkin Kudüs İslami Vakıflar İdaresi’nden herhangi bir açıklama yapılmadı.

YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • KAPAK 8 yıl önce Şikayet Et
    Ey Kudüs, ey şehrim Ey Kudüs, ey sevgilim Yarın, yarın çiçek açacak limon Sevinecek yeşil sümbüller ve zeytin  Gözler gülecek Geri dönecek göçmen güvercinler  Tertemiz yuvasına Ve geri dönecek çocuklar oynamaya Buluşacak babalarla oğullar Ey memleketim Ey barış ve bereket şehri
    Cevapla
  • oflu 8 yıl önce Şikayet Et
    Ayasofya acilen ibadete açılmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle