Kassam Tugayları'ndan İsrail'e tehdit

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği son hava saldırılarına ilişkin 'bedelini ödeyecek' tehdidinde bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 10.12.2017 17:34 GÜNCELLEME 10.12.2017 22:47 DÜNYA
Kassam Tugayları'ndan İsrail'e tehdit
Kassam Tugayları'ndan İsrail'e tehdit

Kassam Tugayları'ndan yapılan yazılı açıklamada, İsrail'in Gazze'de angajman kurallarını ihlal edişinin bedelini ödeyeceği belirtildi.
 
"Önümüzdeki günler düşmana ne büyük bir hata yaptığını, idaresini ne kadar kötü kullandığını ve direnişin kararlılığını gösterecek." ifadesine yer verilen açıklamada, Gazze'deki Filistin direniş gruplarıyla mücadeleyi yürüten düşman güçlerin yöneticileri ve karar mercilerinin "budalalıklarının boyutunu" anlamaları gerektiği ve "düşmanın pişman edileceği" kaydedildi.
 
Açıklamada ayrıca, "Filistin halkının ve mücahitlerin kanlarının boşa gitmeyeceği" vurgulandı.
 
İsrail'in, abluka altındaki Gazze Şeridi'ne düzenlediği son hava saldırılarında 20 yaşındaki Filistinli Abdullah el-Atl ile 30 yaşındaki Muhammed es-Safedi şehit olmuş, 15 kişi yaralanmıştı.
 
İsrail askerlerinin, ABD Başkanı Donald Trump'ın "Kudüs'ü İsrail'in başkenti" olarak tanıdığı çarşamba gününden bu yana Gazze sınırında düzenlenen eylemlere müdahalesi nedeniyle de 2 Filistinli şehit olmuştu.

YORUMLAR 110 TÜMÜ
  • MALATYALI 6 yıl önce Şikayet Et
    lan arkadaş savşacaksan adam gibi savaş.yıllardır israile ne yaptın.adam gibi yüz fedai telavivi yerle bir eder.yıllardır.çocukları öne sürüp arkasından fotğraf çektiniz.bana filistine değil de israile çalışıyorsunuz gibi geliyor.
    Cevapla
  • mda 6 yıl önce Şikayet Et
    İslam Alemi diyoruz ya.... İslam elbette varda ben ortada alem malem göremiyorum. Aksa ve Kudüs İslam'ın vazgeçilmezidir. Sizin vazgeçilmezinize saldıranları sadece kınıyoruz. Cihat ruhunu öldürmüş bir müslüman alemi desek daha doğru olur bence... Tabii Rabbimiz katında müslümansak?
    Cevapla
  • yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    belki kuru gürültü gibi algılana bilir bu tehdit hiç değilse gürlüyorlar diğer şeyhler emirlikler gibi kuyruk bari sallamıyor lar. eleştirirken adil olalım lütfen onların yerinde biz olsak can mal derdine düşmezmiyiz işte 15 temmuz olayı atm lerin önünde sıraya giren ler kimdi bu milletten görünen güya müslüman evlatları değilmiydi. bir taş atsalar tankla topla uçakla saldırıyor siyonist kafir sen olsan ne yapardın dur ve düşün sonra ahkam kes lütfen.
    Cevapla
  • hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    ne olursa cocuklara oluyor gerisi boş
    Cevapla
  • hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    bu insanlara askeri eğitim ve silah yardımı yapılmalı ağır silahlar bir şekilde ulaştırılmalı hatta savaşacak insanlar gönderilmeli destek olarak.
    Cevapla
  • hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    valla doğru söylüyorsun yani bir an önce onlara gereken yardım yapılmalı
    Cevapla
  • Ferat Tekin 6 yıl önce Şikayet Et
    Silah göndersen şikayet ederler.
    Cevapla
  • bir garip yolcu 6 yıl önce Şikayet Et
    sen iyimisin kardeş ? yada call of duty mi oynadın gece nein kafasındasın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR