Münbiç'te hareketlilik! ABD eğitimlere başladı

ABD'nin Münbiç kırsalında yeni kurduğu askeri üslerdeki hareketlilik devam ediyor. Bölgede ABD'li askerlerin teröristleri eğittiği anın görüntüsü ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.04.2018 08:45 GÜNCELLEME 06.04.2018 11:29 DÜNYA
 Münbiç'te hareketlilik! ABD eğitimlere başladı
Münbiç'te hareketlilik! ABD eğitimlere başladı

Üsse konuşlanan birlikteki ABD'li askerler PKK/YPG'li teröristlere yeni silahlar hakkında eğitim veriyor. Son olarak üsse üzerinde sadece şortla yarı çıplak bir halde görüntülenen Amerikalı asker, PKK/YPG'li teröristlere İsrail ve ABD firmalarının ortaklaşa ürettiği 'geliştirilmiş havan hedefleme' sistemi hakkında eğitim verdi.

CONİLER MEVZİ KAZIYOR 

 

ABD'nin Münbiç'te 2 yeni üs kurduğu iddia edilmişti. Münbiç'teki Amerikan askerleri mevzi kazıp siper hazırlarken görüntülendi.

YORUMLAR 60 TÜMÜ
  • Yusuf66 6 yıl önce Şikayet Et
    Hadi ALLAH'ın c.c izniyle bu işi bitirelim münbiçide bu kafirlerden biran evvel temizleyim
    Cevapla
  • Üretelim 6 yıl önce Şikayet Et
    Devlet ve özel sektör den üniversitelerden milli yerli savunma sanayi teknolojimizde daima üretelim her şeyden üretelim çok üretelim tahrip gücü çok etkili mühimmatlar ve füzeler üretelim ve daima ARGE ler yapalım.
    Cevapla
  • başlıyor 6 yıl önce Şikayet Et
    türkiye müttefiklerini uyarıyor, bu günden itibaren bütün askerlerinizi çektiniz çektiniz, çekmediniz cesetlerini bile bulamayacaksınız. sadece münbiç değil suriye sınırı boyunca bütün terör örgütlerinin kökünü kazıyacağız. münbiç operasyonu başlıyor.
    Cevapla
  • adam adam 6 yıl önce Şikayet Et
    münbiç kesinlikle operasyon olmalı olaccak
    Cevapla
  • sürprizler var 6 yıl önce Şikayet Et
    türkiye artık münbiçte hiç kimsenin beklemediği bir sürprizi devreye sokacak. ypg yi kaçamayacak şekilde kuşatacak. elinde silah olan hiç bir terör örgütü mensubu veya silahlı destekçiler kaçamayacak.
    Cevapla
  • Bozkurt 6 yıl önce Şikayet Et
    münbiçte operasyon çok daha rahat ve kolay böcek gibi ezeceğiz hem ypgyi hemde yankileri...!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR