İsrail saldırılarında ölü sayısı yükseliyor!

İsrail'in Suriye'ye yaptığı saldırı dalgasının ardından 42 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 12.05.2018 12:48 GÜNCELLEME 12.05.2018 12:48 DÜNYA
İsrail saldırılarında ölü sayısı yükseliyor!
İsrail saldırılarında ölü sayısı yükseliyor!

Britanya merkezli Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, İsrail'in Suriye'deki askeri mevzileri vurmasıyla ölü sayısının 42 kişiye yükseldiği bildirildi. Aralarında en az 11 İranlı, 8 de Suriyeli askerlerin olduğu söyleniyor.

Gözlemevi, çarşamba günü başkent yakınlarına yapılan saldırılarda en az 15 kişinin öldürüldüğü sekizinin de İranlı olduğunu bildirmişti. Bu sayı, iki günlük saldırılar sırasında 19'u İranlı olmak üzere 42'ye yükseldi.
 
Suriye, çarşamba günü başkente yakın yapılan saldırılardan dolayı yaklaşan İsrail'i suçlamıştı. Suriye’deki İran güçleri, İsrail’in işgal altındaki Golan Tepeleri’nde bulunan askeri unsurlarını vurmuş İsrail de, Suriye’deki İran hedeflerine yönelik saldırılarla yanıt vermişti. 28 İsrail uçağı 60 füze attı. Karadan da 10 füze fırlatılmış ve gerginliğin tırmanması üzerine BM'den çağrı gelmişti.

YORUMLAR 3
  • türkiyem 5 yıl önce Şikayet Et
    allah kahr etsin bu yavudi tayfasını hani iran şiaları atıp tuturyorsn nerde o gör sesin anxak boş konuşasınz pis şialar
    Cevapla
  • S 300 ler nerede? 5 yıl önce Şikayet Et
    S 300 lerle övünüyorlardı, niye engel olamıyorlar saldırılara? İran mangalda kül bırakmıyordu, neden karşılık vermiyor? Olan yine suçsuz halka oluyor.
    Cevapla
  • gercekler 5 yıl önce Şikayet Et
    abd saldirisini memnuniyetle karsilayanlar israil musluman oldurunce ondan da memnun olacaktir. Oysa irak dustu suriye dustu libya dustu yemen dustu korfez ulkeleri zaten amerikan usagi olmus irandan sonra bize saldiracak israil amerika ama uyanan yok
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR