ABD'den Rusya'ya uyarı: Güçlü bir darbe gelecek!

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton’un Rusya Güvenlik Konseyi Başkanı Nikolay Patruşev’e Washington’un Esed rejimine yeni ve daha güçlü bir darbe indirmeye hazır olduğu konusunda uyardığı bildirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.08.2018 00:50 GÜNCELLEME 26.08.2018 00:51 DÜNYA
ABD'den Rusya'ya uyarı: Güçlü bir darbe gelecek!
ABD'den Rusya'ya uyarı: Güçlü bir darbe gelecek!

Bloomberg’in 4 farklı kaynağına dayandırdığı haberine göre ABD Başkanı Donald Trump’ın Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton, Rusya Güvenlik Konseyi Başkanı Nikolay Patruşev’le geçen perşembe Cenevre’de yaptığı görüşmede Washington’un Esed rejimi güçlerine yeni ve daha güçlü bir darbe indirmeye hazır olduğu konusunda uyardı.

"ÖNCEKİNDEN DAHA GÜÇLÜ BİR SALDIRI YAPABİLİRİZ"

 

Kaynakların aktardığı bilgiye göre ABD yönetimi, ellerinde Suriye ordusunun, militanların kontrolündeki bölgeleri kurtarırken kimyasal silah kullanma olasılığı bulunduğuna dair bilgiler olduğunu ileri sürüyor ve ABD’nin böyle bir saldırıya öncekine göre ‘daha güçlü askeri eylemlerle yanıt vermeye’ hazır olduğunu belirtiyor.

YORUMLAR 36 TÜMÜ
  • Yakub 6 yıl önce Şikayet Et
    T-Brics inşaAllah Abd yani Usa nın sonunu getirir inşaAllah. Akabinde kapitalizm ve emperyalizmin yani Israil UK ve AB nin sonunu görürüz inşaAllah.
    Cevapla
  • cokomuyo 6 yıl önce Şikayet Et
    AMERIKA SURIYEYI DAHA FAZLA cikmaza sokmak icin elinden gelen bütün hile yalan ve hainligi deniyor nedense hep dolaplar türkiyenin etrafinda dönüyor cook dikkatli olmamiz savasa hazir bir vaziyette olalim bunun ismi teröris amerikadir.
    Cevapla
  • kaptan 6 yıl önce Şikayet Et
    TÜRKIYE rusya,cin,iran,pakistan,hindistan,endonozya malezya azerbaycan kazakistan vs vs vs bölgedeki tüm güc unsurlari birlikte harekete etmeli ve ABD nin kralligina son vermeli büyük oranda TICARET abd ile durudurulmali dolar kullanmama ya özen göstermeli abd den alinan ürünler baska ülkelerde tedarik edilmeli vs ama bu abd nin dokunulmazligi kesinlikle yerle bir edilmeli
    Cevapla
  • kptn 6 yıl önce Şikayet Et
    bu manada yaplimasigereken tek sey var TÜRKIYE ve RUSYA gerekirse ESEDI sarayinda vurarak yok etmesi ama ABD nin blgeyi yeniden ates hattina cevirmesini engel omasi
    Cevapla
  • kaptan 6 yıl önce Şikayet Et
    bu ABD denen alcak hain serfsiz MÜTTEFIK sioynist sistem usagi abd suriye TÜRKIYE ve rusya nin olusturdugu baris oratmindan rahatsiz bu sebeple birileri adeta esed i kasiyor IDLIBE saldir gibisinden ki abd de savasi ve rusya türkiye iran ortak calismasi sonucu catismasizlik bölgelrini yeniden catisma sahaisn cevirmek icin can atiyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR