Suudlar, Türkiye'ye saldırı başlattılar!

Cemal Kaşıkçı olayına ilişkin Suudi Arabistan medyası ile birlikte körfez basını da Türkiye'yi hedef göstermeye çalışıyor. Olayın ardından BAE'li ve Suudi gazeteciler karalama kampanyaları başlattı. Kraliyet ailesine yakınlığıyla bilinen Okaz Gazetesi, İstanbul'un güvenirliğini sorgulamaya yönelik haberler servis etti

ABONE OL
GİRİŞ 08.10.2018 13:34 GÜNCELLEME 08.10.2018 13:35 DÜNYA
Suudlar, Türkiye'ye saldırı başlattılar!
Suudlar, Türkiye'ye saldırı başlattılar!

Tüm dünyanın yakından takip ettiği Cemal Kaşıkçı olayı uluslararası gündemin bir numaralı maddesi haline geldi. Olaya ilişkin soruşturma faaliyetleri yürütülürken, Kaşıkçı'nın Suudi Konsolosluğu'nda öldürülmüş olup, cansız olarak dışarı çıkartıldığı ihtimalleri kuvvetleniyor.

Her ne kadar göstergeler Suudi tarafını işaret etse de Körfez basını olayın sorumlusunun Türkiye ile Katar olduğu fikrini aşılamaya çalışıyor.

 

 

KÖRFEZ BASININDA KARA PROPAGANDA

Cemal Kaşıkçı meselesinin aydınlatılmasına ilişkin çalışmalar devam ederken BAE ve Suudi Arabistan'ın başını çektiği körfez basını olayın faturasını Türkiye'ye kesmeye çalışıyor.

Kirli kaynaklardan akıtılan paralar ile gerçekleştirilen bu yayınlarda Kaşıkçı'nın bizzat Türkiye tarafından öldürüldüğü, olayın arkasında da Katar'ın azmettirici rolü üstlendiği belirtiliyor.

KÖRFEZ TİYATROSU

Suudi Arabistan tarafından yapılan yayınlarda da ana fikir yine bu meselede Katar ve Türkiye'nin parmağı bulunduğu yönünde. Özellikle olay sonrasında çıkan haberlere eleştiri yapan Suudi gazeteciler, "hiçbir delil olmadan Suud'u nasıl suçlarsınız. Sorumlu kesinlikle Türkiye ve Katar'dır. Biz bu tiyatroya inanmayacağız" sözleriyle Türkiye ile Katar'ı suçlamaya devam etti.

7 gün 24 saat kayıt yapan kameraların olayın gerçekleştiği gün bozulmuş olması bile gerçek tiyatronun kimler tarafından oynandığını gözler önüne seriyor.

TÜRKİYE'YE SALDIRILAR

Körfez devletlerinin kanallarında yapılan yayınlarda, "Cemal Kaşıkçı'nın kaybolması ile ilgili cevap vermesi gereken Türk polisidir" fikirleri dolaşırken, olayın Suudi Arabistan ile bir ilgisinin bulunmadığını ve hatta Katar'ın da öldürüldüğü düşünülen Kaşıkçı konusun da kaos oluşturmak için ortaya atılan bir kurmaca olduğunu iddia ediyor.

SUUD BASINI TÜRKİYE'Yİ HEDEF ALDI: İSTANBUL GÜVENİLİR DEĞİLMİŞ...

Dünya tarafından yakından takip edilen sürecin üzerine giden Türkiye, Kraliyet medyasının hedefi haline geldi.

Kral Selman tarafından finanse edilen Okaz Gazetesi, İstanbul'un güvenli bir şehir olmadığı yönünde haberler servis etmeye başladı.

Okaz'ın haberinde, İstanbul'un Suudi turistler için güvenli olup olmadığı sorgulandı.

Haberin detaylarında ise İstanbul sokakları korkutucu olarak nitelendirildi.

YORUMLAR 85 TÜMÜ
  • Cino 5 yıl önce Şikayet Et
    Suud ailesi sizin müslümanlığınızdan şüphe ediyorum. Savunmasız bir adamı sırf sizin hoşunuza gitmeyen bir şeyler söyledi diye ortadan yok etmek nasıl bir anlayıştır. Müslümanların yezidi olmaya yönünde çok güzel yol alıyorsunuz.
    Cevapla
  • wali 5 yıl önce Şikayet Et
    bir kez daha görünen o ki bu arap diye geçinenler tam bir yahudi.
    Cevapla
  • zorax 5 yıl önce Şikayet Et
    abd nin emri ve izni olmadan kukla krallık yonetımı hıc bır eylemde bulunamaz herzamankı oyun yıne sahnede abd planı kurar kuklaları kullanır hıc bırseyden haberı yokmus gıbı abılık rolu yaparak ısın ıcıne dahıl olur arabluculuk roluyle benım acızane anladıgım kadarı ile kırlı oyunlar ıcın kaşıkcıyı kurban ettıler olay gunu onlarca kameranın bozuk olma bahanesı suud yönetımının dokunulmaz ucagı ıle ellerınde cantalar ıle gırıp cıkmalarının ardından ucagın kalkıp gıtmesı vs soylenen ıddıalar uyusuyor elcıık ıcıne oldurulen
    Cevapla
  • Hmd 5 yıl önce Şikayet Et
    Kutsal topraklar yeniden fethedilmeli ve vahhabi şeytanlarından temizlenerek gerçek sahibi Türklere verilmelidir.Aksi takdirde bu abd usaklari korkak araplar ćok şımardılar.Bunlar hić bir zaman Peygamberimize layık bir ümmet olamadilar.Yazık çok yazık ....
    Cevapla
  • Bozkurt 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizde kral selmanı yakında paketler getiririz.operasyon nasıl çekilirmiş tüm dünya görür o zaman.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR