Prens Selman ile görüntüleri ortaya çıktı!

Suudi Arabistan’ın İstanbul başkonsolosluğuna girdikten sonra kaybolan Cemal Kaşıkçı’yla ilgili soruşturmanın şüphelisi 15 Suudi arasındaki Dr. Salah Muhammed Al Tubaigy’nin adli tıp kurumunun başında bulunduğu, Muhammed Saad Al Zahrani ve Thaar Ghaleb T. Alharbi’ninse kraliyet koruma görevlisi olduğu ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.10.2018 12:35 GÜNCELLEME 10.10.2018 12:36 DÜNYA
Prens Selman ile görüntüleri ortaya çıktı!
Prens Selman ile görüntüleri ortaya çıktı!

Suudi Arabistan’ın İstanbul başkonsolosluğuna girdikten sonra kaybolan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’yla ilgili soruşturma devam ediyor. 15 kişilik esrarengiz istihbarat timinin, Türkiye’ye giriş yaparken Atatürk Havalimanı’ndaki görüntüleri ortaya çıkmıştı.

 

 

Soruşturmada 15 Suudi arasındaki Dr. Salah Muhammed Al Tubaigy’nin adli tıp kurumunun başında bulunduğu gün yüzüne çıkarken, ekipte yer alan Muhammed Saad Al Zahrani ve Thaar Ghaleb T. Alharbi’ninse kraliyet koruma görevlisi olduğu ortaya çıktı.

Ekipte delilleri yok eden isim belli oldu!

Kraliyet koruma görevlisi olduğu belirtilen Muhammed Saad Al Zahrani ve Thaar Ghaleb T. Alharbi’nin Suudi Arabistan resmi haber televizyonu Ekhbariya’da yayınlanmış bir görüntüsüne ulaşıldı.

5 Nisan 2017 tarihli görüntüde yer alan iki ismin Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman’ın yanında koruma olarak yer aldığı öne sürüldü.

Prensin hemen yanındaki kişi Al Zahrani. Onun arkasındaki isimse Alharbi.

Muhammed Saad H. Alzahrani

Thaar Ghaleb T. Alharbi

YORUMLAR 44 TÜMÜ
  • Murat Erdoğru 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam Suud adına çalışan çok gizli bir ajan da olabilir, nitekim öldüğüne dair kesin kanıt henüz yok, canlı olduğuna dair de yok. Türkiyeden gizli bilgiler sızdırıp daha sonra öldü diye kimliği yokedilmek istenebilir. Her iki durumda da iş tamamen gelen ekipe bırakılmıştır, yani ne yapmışsa tamamen onlar yapmıştır.
    Cevapla
  • Erdoğan 5 yıl önce Şikayet Et
    suudi arabistan halkı kimler tarafından yönetiliyorsunuz iyi bakın
    Cevapla
  • Mehmet Kurt 5 yıl önce Şikayet Et
    Mit personelimiz bize operasyon cekenleri tek tek infaz etmesi veya ulkeye getirip bu isinin aslini bulmasi gerek sen 15 tane kisi gel operasyon cek git ulan burasi Türkiye eninde sonunda o operasyonun sonucunu en agir sekilde alırsin suud ve abd kopekleri temennim odur ki insaalah suud daki yahudi cocuklari o kutsal topraklari bir daha yonetemez ve temennim o dur ki tekrar bize o emanet verilir cunku bu dunya da en delikanli mert Turkiye kaldı...
    Cevapla
  • Mehmet bozkurt 5 yıl önce Şikayet Et
    700 karakter sınırı var ve yazdım sinirimden sildim cunku cok uzun yazınca yayınlayamadım tek diyecegim sey sudur kisiliksiz karaktersiz ve insanliktan nasibini almamis krallar veyahut butun dunyaya teror estiren trumplar elbet bunun hesabini er ya da gec verecksiniz ben yarin brunson olayini cok merak ediyorum abd suudi krali yarin satacak bize konsolosluktaki goruntulere karsi degis tokz ben bunu bekliyorum yada bu is bizde kalacak yarini yarindan sonrasini bekliyorum Bizim Devletimiz okadar yuce ve buyuktur ki elbet bu oyunuda bozacak cunku musluman kafirler kutsal topraklari yonetirken icimiz kan agliyor elbet gorulecek hesabimiz olacak suud ve abd
    Cevapla
  • alican 5 yıl önce Şikayet Et
    İşin aslı dünden belli kafir ve münafıklar el ele..Bir taşla iki kuş vurmak buna denir..Müslüman bildiğimiz suudlar bu gidişatla dahada yalnız kalıp kafirin ipine alabildiğine sarılacaklar.Bizimde suudlarla hatırı sayılır bir ticari alış verişimiz vardı oda dibe vuracak..İblisin düğünü bu olsa gerek..Ben olsam kaşıkçının akıbeti belli olana dek bütün elçilik çalışanlarını cinayet zannıyla tutuklarım..Aksi halde bu çakallar en sonu olayı döndürüp başımıza yıkarlar..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR