Türk yetkiliden bomba iddia! Diyet ödeyecekler

Katar merkezli Al Jazeera'ye konuşan Türk yetkili, Riyad yönetiminin, öldürülen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı için ailesine ve nişanlısına diyet ödeyeceğini söyledi. CIA Başkanı Gina Haspel'in bütün delilleri gördüğünü aktaran yetkili, ABD'nin kesin duruşunu, Erdoğan-Trump görüşmesinden sonra belirleyeceğini öne sürdü.

ABONE OL
GİRİŞ 06.11.2018 17:40 GÜNCELLEME 06.11.2018 17:40 DÜNYA
Türk yetkiliden bomba iddia! Diyet ödeyecekler
Türk yetkiliden bomba iddia! Diyet ödeyecekler

Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürülen Cemal Kaşıkçı hakkında her geçen gün yeni iddialar gündeme gelmeye devam ediyor. Suudi Arabistan'ın cinayeti işlediğini itiraf ettiği olay için gündemi sarsan iddiayı, Katar merkezli Al Jazeera televizyonu ortaya attı.

 

 

"SUUDİLER DİYET ÖDEYECEK"

Al Jazeera bir Türk yetkiliye dayandırdığı haberinde, Suudi Arabistan yönetiminin Kaşıkçı'nın ailesine ve nişanlısına diyet ödeyeceğini iddia etti.

 

 

"CİNAYETİN ÜST DÜZEY YETKİLİLER TARAFINDAN PLANLANDI"

Katar kanalına konuşan Türk yetkili, Suudi gazetecinin cesedinin henüz bulunamadığını, Suudilerin bu konuda kendilerine yardımcı olmadığını söyledi. İddialarına devam eden kaynak, CIA Başkanı Gina Haspel'in Türkiye ziyareti sırasında bütün delilleri gördüğünü ve bu delillerin cinayetin üst düzey yetkililer tarafından planlandığının gözler önüne serildiğini belirtti.

"ERDOĞAN İLE GÖRÜŞECEK TRUMP KESİN DURUŞUNU BELİRLEYECEK"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Donald Trump, Fransa'da 10-11 Kasım tarihlerinde 1. Dünya Savaşı'nın sona ermesinin 100. yıldönümü dolayısıyla düzenlenecek anma törenine katılacak. Türk yetkili, iki liderin bu sebeple Kaşıkçı cinayetini yüz yüze görüşeceğini ve zirvenin ardından ABD'nin bu meseledeki kesin duruşunu belirleyeceğini öne sürdü.

KONSOLOSLUK ÇALIŞANLARININ İFADESİNİ AKTARDI: KİMSE KATA SOKULMAMIŞ

Türk yetkili konu ile alakalı iddialarında konsolosluk çalışanlarının ifadelerini de dile getirdi. Çalışanların cinayetin işlendiği gün ikinci kata girişlerinin engellendiği ve kendilerine o gün o katta diplomatik toplantının gerçekleştiği söylenmiş.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 19 TÜMÜ
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    İş diyete kaldıysa çok kötü. Bu güruhta para çok öldür öldür ver diyeti. Zalimlerin canı cehenneme...
    Cevapla
  • toto 5 yıl önce Şikayet Et
    büyük mahkemeyi beklesin bu yamyamlar. devletin başında olana devlet nasıl ceza verebilir. özellikle vijdansız köylü sürüsüne hükümdarlık ediyorlarsa
    Cevapla
  • Diyet mi Kısas mı? 5 yıl önce Şikayet Et
    Kaşıkçı kaza ile mi öldü ki diyet ödesinler. Canice öldürülen biri için diyet değil kısas olur.
    Cevapla
  • pafuli 5 yıl önce Şikayet Et
    Ailesi o parayı nasıl yesin! Yiyemezler ki! Hiç kimse babasının vahşice katledildiği bir bedeli istemez, yiyemez! O parayı harcarken babalarına yapılan vahşet akıllarına gelecek ve kahrolacaklar! En iyisi para yerine kısas istesinler belki acıları bir nebze hafifler!
    Cevapla
  • Drde 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne kisası
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR