Trump sürpriz yaptı, Irak'a gitti!

ABD Başkanı Trump ve eşi Irak'a sürpriz bir ziyarette bulundu. Trump çifti, ziyaret kapsamında Amerikan askerleri ile buluştu.

ABONE OL
GİRİŞ 26.12.2018 22:27 GÜNCELLEME 27.12.2018 08:40 DÜNYA
Trump sürpriz yaptı, Irak'a gitti!
Trump sürpriz yaptı, Irak'a gitti!

Ziyaret kapsamında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Trump, Irak'tan çekilme gibi bir planının olmadığını dile getirerek, Irak'ın DEAŞ militanlarına yönelik saldırılarda üs olarak kullanılabileceğini ifade etti.

 

Trump, "Suriye'den çekilme konusunda birçok insan benim gibi düşünmeye başlayacak" açıklamasında bulundu.

KOMUTANLAR EK SÜRE TALEP ETTİ, KABUL ETMEDİM

Trump ayrıca, "Komutanlar benden Suriye'de kalmak için ek süre talep etti, kabul etmedim. DAEŞ'i yendik, Erdoğan'la konuştum, O da DAEŞ'i yenmek istiyor ve yapacak." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 23 TÜMÜ
  • abdullah1isi 5 yıl önce Şikayet Et
    savaş planlarını değiştirdiler bence dikkat etmek lazım ne tür silahlar verdiklerini bilmiyoruz
    Cevapla
  • necat öztürkmen 5 yıl önce Şikayet Et
    ya bu ırak suriye , türk askeri sınırlarımızı geçmesin.sınır haklarımızı ihlal edemezsiniz.hukukumuzu korumasını biliriz diyorlardı.arap birliği de bize karşı ayağa kalkmıştı.peki bu ne hal.adam kendi ülkesi gibi oradaki yönetimi adam yerine bile koymadan yılbaşını geçirmek için geliyor.kimseden çıt yok.hey arap birliği.bu ne perhiz...namus şeref davası sadece bize karşı mı.
    Cevapla
  • Zimbaci Haydo 5 yıl önce Şikayet Et
    Trump eger ABD Kendi kabına sokmak istiyor ise dünyaya soktukları burunlarını geri çekip artan ABD düşmanlığını törpüleme istiyor ise ABD gelmiş geçmiş en zeki başkanıdır zira aksi halde ABD birgün .
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar barış dünyasında nasıl işgal ettiler ama Irak'ı
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Yahudiler iş başında Trump ve Netenyahu Suriye de Türkiye ve Rejim üzerinden oyun kuruyor.Abd çekilme taraftarı gibi gözükse de ypg/pyd/pkk terör örgütüne verdiği mühimmatlar gelecek olan bu savaşı tahmin ettiğinin göstergesidir ve bu savaşta hangi tarafta olduğunun açık delilidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR