92'lik Kraliçe'den direksiyon şovu!

İngiltere'de gündem Kraliçe 2. Elizabeth'in eşi Prens Philip'in geçirdiği trafik kazası... Hız sınırını aşan 97 yaşındaki Edinburgh Dükü önceki gün bir kazaya karışmış ve bir kişi hafif yaralanmış, 45 yaşındaki bir kadının ise bileği kırılmıştı. Kazadan yara almadan kurtulan Philip'in eşi Kraliçe Elizabeth, dün direksiyon başına geçerek adeta mesaj verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 20.01.2019 11:13 GÜNCELLEME 20.01.2019 11:13 DÜNYA
92'lik Kraliçe'den direksiyon şovu!
92'lik Kraliçe'den direksiyon şovu!

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in eşi Prens Philip’in karıştığı kaza hala İngiliz basınının gündeminde. Norfolk bölgesindeki A149 otoyolunda hız sınırının düşürülmesine sebep olan kaza sonrasında Philip’in sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. 97 yaşındaki Philip’in ardından Kraliçe Elizabeth de dün direksiyon başına geçti.

 

 

Eşinin geçirdiği kaza sonrasında pür dikkat yola bakan ve sağ salim yolculuğunu tamamlayan Kraliçe, İngiliz basınından tam puan aldı.

Kraliyet ailesinin yüreğini ağzına getiren gelişme

 

 

Her zaman kullandığı 4×4 aracıyla Edinburgh Dükü’nün Sandringham’daki konutuna giden Elizabeth’in yanında bir yolcunun eşlik etmesi dikkat çekti.

YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Ölseler ne olacak ki.. hanedanlïklarï devam ediyor. Bize demokrasi, õzgurluk bilmem ne menem bir sürü zırvaliklar getirtip, Osmanlı hanedanı tårumar ettiler ya...
    Cevapla
  • mazlum 5 yıl önce Şikayet Et
    ölmüyorlarda dünyaya kazık çaktılar.....moruklar
    Cevapla
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Kıştan sonra İlkbahar gelir. Ne yapsalar boş! Sömürdükleri 25 ülke uyandığında krallığın sonunun nasıl feci olacağını göreceğiz inşaAllah. Ilkbahar da güç kuvvet Türkiyenin olacak inşaAllah. AB ye Ingiltere ye iyi sıkıntı çekmeler.
    Cevapla
  • cansın can 5 yıl önce Şikayet Et
    nereye uyanacak izlediğimiz algı videolarıyla günlük karar değiştiren ahmaklar mı batıracak onları. bir otobüs durağında izle otobüs bekleyen sosyal medya zombilerini daha iyi anlarsın sözlerimi
    Cevapla
  • erol 5 yıl önce Şikayet Et
    dün bizim padişahımızı sürgün edenler. bu gün avrupanın krallarını kraliçelerini takip ediyor
    Cevapla
  • Mert 5 yıl önce Şikayet Et
    Araçtaki kişiler başörtülü?? Yoksa kraliçe Bursa’daki cami ziyareti sonrası hidayete mi erdi acaba?
    Cevapla
  • Memoral'e el cevap 5 yıl önce Şikayet Et
    Kraliçeyi milyonlarca kez açık saçıyla gördük. Krala saygısı 90 yaşından sonra mı başladı. Neyini araştıralım internetten.
    Cevapla
  • Memoral 5 yıl önce Şikayet Et
    Kraliçeler, kralların kendilerine verdiği değerden dolayı saçlarını gostermezler diye biliyorum bi yerde okumuştum bir çok nedeni var hatta çarşaf giyen bile vardı. Internetten araştırın görün
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR