Dünyanın gözü önünde resti çekti: Diz çökmeyeceğiz

ABD'nin Türkiye dahil 8 ülkeye uyguladığı yaptırım muafiyetini kaldırmasından ardından durumu değerlendiren İran Dini Lideri Ayetullah Ali Hamaney, ABD’nin tüm baskılarına rağmen istedikleri kadar petrol satışı yapabileceklerini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.04.2019 13:13 GÜNCELLEME 24.04.2019 13:14 DÜNYA
Dünyanın gözü önünde resti çekti: Diz çökmeyeceğiz
Dünyanın gözü önünde resti çekti: Diz çökmeyeceğiz

İran Dini Lideri Ayetullah Hamaney işçiler ile buluşmasında ABD’nin İran aleyhinde yaptığı son açıklamalara tepki gösterdi.

 

 

Hamaney, İran’ın tüm baskılara rağmen petrol satışına devam edeceğini vurgulayarak "Düşmanın çabaları boşa çıkacaktır ve biz istediğimiz kadar petrolü satabiliriz. ABD’nin düşmanca tutumu cevapsız kalmayacaktır" dedi.

"DİZ ÇÖKMEYECEĞİZ"

 

 

İran milletinin ABD karşısında diz çökmeyeceğini belirten Hamaney "Milletimiz gereken cevabı verecektir. Onlar istedikleri kadar bizi sınırlamaya çalışsınlar. Asla başarılı olamayacaklar" ifadelerini kullandı.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    bu şeytanlar arabın petrolunun yüzde 60 alıyor sizde harac verin demek istiyor yada bana verin ben satayım israil hikaye
    Cevapla
  • ZOR38 5 yıl önce Şikayet Et
    ..... aynen, abd nin son çırpınışları. abd nin 21 trilyon dolar borcu var. Zamana oynayalım BİZ kazanacağız. Keskin Sirke olmayalım, Küpümüze (Ülkemize) zarar vermeyelim. abd kışkırtıyor !!! Bütün Dünya bunu ANLAMALI !!!
    Cevapla
  • Halktan 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun.bu duruşu kutluyorum
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Yüce Allah yar ve yardımcınız olsun Bu zalim Amerikanın planı önce iran sonra Türküye ve diğer islam ülkeleri Yüce Allah bu zalimlere fırsat vermesin
    Cevapla
  • vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    iranın amerikadan ne farkı var
    Cevapla
  • RAÇ 5 yıl önce Şikayet Et
    Umarım bizde almaya devam ederiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR