Uçan şüpheli cisim polisi harekete geçirdi

Japonya İmparatorluk Sarayı yakınlarında gece uçtuğu tespit edilen şüpheli cisim Japon polisini harekete geçirdi. Nesnenin drone olduğu değerlendiriliyor.

ABONE OL
GİRİŞ 07.05.2019 10:34 GÜNCELLEME 07.05.2019 10:34 DÜNYA
Uçan şüpheli cisim polisi harekete geçirdi
Uçan şüpheli cisim polisi harekete geçirdi

Japonya'nın başkenti Tokyo’da bulunan imparatorluk sarayı yakınlarında pazartesi gecesi uçtuğu tespit edilen şüpheli cisim, Japon polisini harekete geçirdi.

 

Güvenlik nedeniyle drone uçuşlarının yasak olduğu bölgede görülen şüpheli cismin yanıp sönen beyaz ışıklar taşıdığı kaydedildi. Şüpheli cismin tespit edilmesinin ardından bölgeye bir polis helikopteri yönlendirilirken, söz konusu cismi bölge yakınından kontrol ettiklerinden şüphelenilen kişi ya da kişilere de ulaşılamadı.

Drone olduğu tahmin edilen cismin, bölgeye düşmüş olabileceği ihtimalini değerlendiren polisin çevrede yaptığı arama da sonuçsuz kaldı.

 

İLK DEĞİL

Geçtiğimiz hafta, Japonya'da yeni İmparator Naruhito'nun taht töreninin ardından Tokyo'nun farklı bölgelerinde drone olduğu tahmin edilen şüpheli hava araçları ihbar edilmişti. Japonya'da yasalar uyarınca kalabalık şehir merkezleri ve imparatorluk sarayı gibi önemli tesisler ve çevresinde drone uçuş yasağı bulunuyor. 

KAYNAK : İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR