Ermeni Bakan'dan skandal paylaşım! Hemen sildi

Ermenistan Dışişleri Bakanı Mnatsakanyan, 9 Mayıs Zafer Günü'nde yaptığı paylaşımda, Sovyetler Birliği ordusunda görev yapan Ermeni askerleri anarken yanlışlıkla Nazilerle iş birliği yapan Ermeni milislerin fotoğrafını paylaştı.

ABONE OL
GİRİŞ 11.05.2019 17:28 GÜNCELLEME 11.05.2019 17:28 DÜNYA
Ermeni Bakan'dan skandal paylaşım! Hemen sildi
Ermeni Bakan'dan skandal paylaşım! Hemen sildi

Ermenistan Dışişleri Bakanı Zohrab Mnatsaganyan, İkinci Dünya Savaşı sırasında Sovyet ordusunda yer alan Ermeni askerlerini anmak amacıyla paylaştığı fotoğrafın Nazilerle iş birliği yapan Ermeni milislere ait olduğu ortaya çıktı.

 

 

 
Mnatsakanyan, Twitter hesabından Sovyetler Birliği’nin Nazi Almanyası’na karşı zafer kazandığı 9 Mayıs Zafer Günü vesilesiyle yaptığı paylaşımda, “Sovyet ordusunun zaferine büyük katkıda bulunan vatandaşlarımı saygıyla anıyorum. Onlar, 6 Ermeni tümenindeki 500 bin er, 60’tan fazla general ve 4 mareşal ile Sovyet ordusuna hizmet ettiler. 300 bin kayıp verirken, 106 Sovyetler Birliği kahramanlık madalyası kazandılar.” ifadelerini kullandı.

 

 

Ancak, Mnatsakanyan’ın paylaşıma eklediği fotoğrafların birinin, Sovyet ordusuyla savaşan Alman dağ birliklerine katılan Ermeni milislere ait olduğu ortaya çıktı. Fotoğrafın ön planında bir grup Alman subayı yer alırken, arkada Ermeni milislerin geleneksel halk danslarını yaptığı görülüyor.

Mnatsakanyan, yaptığı hatayı fark ettikten sonra fotoğrafları ve paylaşımı kaldırarak, yerine Zafer Günü’nü ve Sovyet ordusundaki Ermeni askerlerini anan başka fotoğraflarla başka paylaşımlar yaptı.
 

KAYNAK : AA
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • saga 4 yıl önce Şikayet Et
    Ermeniler en kısa zamanda eski efendilerine ihanet edip yeni efendilerine biat edebilen bir millettir. Şahsiyetleri karakterleri ve dinleri paradır
    Cevapla
  • Hacivat 4 yıl önce Şikayet Et
    Katliamci nazi lerle katliamci ermeniler arasinda bir fark yok dogmamis bebekleri kadinlarin karinlarindan keserek cikaran bir de resim cekilen ermeniler nazi almanyadan ne farki var resimleri tüm dünyaya gösterilmeli özellilkle alman fransiz irkina
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Endişeliyiz
    Cevapla
  • Tacettin 4 yıl önce Şikayet Et
    Ruslarla bir olup Türklere, Almanlarla bir olup ruslara ihanet eden örnek millet.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Dünya nın en utanç verici 2 ırkı. 1. Yahudiler 2. Ermeniler ( tarihinden bu yana politika ve askeri içinde)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR