Merkel'in halefinden Türkiye için provokasyon

Kritik AP seçimleri öncesi Avrupa'nın 11 aşırı sağcı partisi İtalya’da ortak miting yaptı. Fransa’dan FN lideri Le Pen, artık bir süper güç olma zamanlarının geldiğini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 20.05.2019 10:02 GÜNCELLEME 20.05.2019 11:45 DÜNYA
Merkel'in halefinden Türkiye için provokasyon
Merkel'in halefinden Türkiye için provokasyon

İtalya’nın Milano kentinde 11 AB ülkesinden gelen aşırı sağcı parti temsilcilerinin katılımıyla yapılan büyük mitingin ardından bir toplantı düzenlendi. Fransa’nın aşırı sağcı Ulusal Cephe (FN) partisinin lideri Marine Le Pen, AP seçimlerinin ardından, Strasbourg’da "aşırı sağcıların daha önce hiç olmadığı kadar güçlü bir grup oluşturabileceklerini" dile getirdi. Mitinge ayrıca İslam düşmanlığıyla tanınan Hollanda Özgürlük Partisi’nin lideri Geert Wilders, Finlandiya’dan Finliler partisini lideri Laura Huhtasaar, Slovak "Biz Aileyiz" partisinden Boris Kollar, Avusturya için Özgürlük Partisi'nden Harald Vilimski, Danimarka Halk Partisi’nden Andres Vistisen, Flamanlar’ın Özü Partisi'nin lideri Gerolf Annemans katıldı.

Merkel’in halefinden Türkiye provokasyonu

 

 

Almanya Başbakanı Angela Merkel’in partisi Hristiyan Demokrat Birlik (CDU)’in yeni genel başkanı Annegret Kramp-Karrenbauer, AP seçimleri öncesi Türkiye üzerinden provokatif bir açıklama yaptı. İBB Başkanlığı seçimlerinin iptal edilmesine ilişkin konuşan siyasetçi, "AP seçimleri için verilecek her oy, özgürlüğe sahip olmayan Türkiye’deki muhalefet için de verilmiş sayılacak" dedi.

YORUMLAR 27 TÜMÜ
  • Mehdi 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu yazgı Allah ın Hz Muhammed S.A.V yolundan dönmeyeceğiz. Her ülkenin bekçileri vardır. Senin dinin sana brnim dinim bana. Biz Allah dostları var. Sizde politika ve Yalan üzere. Sadakallahulazim ❤️
    Cevapla
  • Halk 4 yıl önce Şikayet Et
    Birde bizdeki CHP hdpkk iyi SDP katılsın tam oldunuz
    Cevapla
  • Zeo 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz memnunuz, ama sizde memnuniyet yok, bakın faşistler geliyor haftaya.
    Cevapla
  • what do you mean? 4 yıl önce Şikayet Et
    fransa mı özgür?
    Cevapla
  • gresunlu 4 yıl önce Şikayet Et
    iblisler oyun kurar Rabbim oyunlari bozar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR