Trump'ın damadından skandal sözler: O bir teröristtir!

ABD Başkanı Donald Trump’ın Başdanışmanı olan damadı Jared Kushner’in Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı için 'terörist' ifadesini kullandığı öne sürüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 30.05.2019 00:38 GÜNCELLEME 30.05.2019 00:40 DÜNYA
Trump'ın damadından skandal sözler: O bir teröristtir!
Trump'ın damadından skandal sözler: O bir teröristtir!

Vanity Fair’in, Michael Wolff’un yeni çıkan "Kuşatma: Trump Ateş Altında (Siege: Trump Under Fire)" kitabına dayandırdığı haberinde, Kushner’in gazeteci Kaşıkçı’yı Usame bin Ladin ile bağlantılandırdığı yazıldı.

 

 

"HADİ ORADAN, O BİR TERÖRİSTTİ"

Kushner’in adı açıklanmayan bir gazeteciyle yaptığı kayıt dışı (off the record) görüşmede, Kaşıkçı hakkında, "Bu adam Kraliyet ailesindeki bazı hizipler ile Usame arasındaki bağlantıydı. Biz bunu biliyoruz. Gazeteci mi? Haydi oradan. Bu gazeteci olarak kendini maskeleyen bir teröristti" ifadesini kullandığı iddia edildi.

 

 

Kushner’in sözcüsünün, Vanity Fair’in kitaptaki ifadelere yönelik talebine geri dönmediği kaydedildi.

KUSHNER, SIKI BİR BİN SELMAN SAVUNUCUSU

Haberde, Kushner’in, Trump yönetimi içinde Suudi Veliaht Prensi Bin Selman’ın en sert savunucularından biri olduğu, Kaşıkçı cinayetinden sonra Veliaht Prens'e "fırtınayı nasıl atlatacağı" üzerine tavsiyeler verdiği yönünde çıkan haberler hatırlatıldı.

Yazar Wolff’un, 2018’in başında ABD Başkanı Trump'ın başkanlık koltuğundaki ilk yılını anlatan ve çok satanlar listesine giren "Ateş ve Öfke: Trump Beyaz Sarayının İçinden" adlı kitabı da yoğun tartışmalara neden olmuş, hatta Trump kitabın yayımlanmaması için yayınevine uyarı mektubu göndermişti.

Wolff'un önceki kitabının devamı niteliğindeki "Kuşatma: Trump Ateş Altında" adlı 315 sayfalık yeni kitabının da Trump’ın eski ve mevcut yakın çalışanları ile yapılan röportajlara dayandırıldığı ancak Trump'ın eski danışmanı Steve Bannon dışındaki isimlerin açıklanmadığı belirtiliyor.

YORUMLAR 65 TÜMÜ
  • Ycugh 4 yıl önce Şikayet Et
    Lan kuş asıl terörist abd ve israil dir.
    Cevapla
  • isyan 4 yıl önce Şikayet Et
    o bir yahudi. yahudinin kaşıkçıya boyle demesi normal. ama asil terorist kendileridir
    Cevapla
  • halil 4 yıl önce Şikayet Et
    terörist olan sensin . siyonist alçak
    Cevapla
  • Malatyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Trumpa bak kızına bak birde serseri Yahudi oğlu Yahudi eniştesine bak. Kıza yazık olmamış mı.
    Cevapla
  • Saim çakır 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir numaralı terörüst katil İsrail ve abd dir bu iki katil devlet müslüman düşmanıdır.bu katil devlete son dönemde beraber hareket eden Suudi Arabistanın satılmış kiralık kraliyet ailesininde sizden pek farkları yok bu adi Suudi krallığı Krallıkta kalabilmek için petrol paralarını katil abd rüşvet veriyor bu Yahudi damat tabiki terörüst diyecek rüşvet aldığı ülkeyi tabiki savunacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR