Kral Selman'ın sağlık durumu kötüye gidiyor

Suudi Arabistan eski Veliaht Prensi Muhammed Bin Nayif'in Başdanışmanı, Kral Selman'ın sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 05.07.2019 18:30 GÜNCELLEME 05.07.2019 18:34 DÜNYA
Kral Selman'ın sağlık durumu kötüye gidiyor
Kral Selman'ın sağlık durumu kötüye gidiyor

Başdanışmanın yaptığı açıklamada, "Kral'ın durumu gün be gün daha da kötüleşiyor. Doktorlar Kralın akrabalarını günlerinin sayılı olduğu yönünde bilgilendirdi. Muhammed Bin Selman, Kralın ölümünden sonraki durumun kontrol altında tutulabilmesi için kişisel muhafızlarının toplanması talimatı verdi. Ritz Carlton senaryosunun tekrarlanması yönünde bir hazırlık var ama bu sefer daha geniş çaplı ve belki de kanlı olacak." dedi.

 

GÖZALTINA ALINMIŞTI

 

Prens Nayif Bin Abdulaziz'in oğlu Muhammed Bin Nayif veliaht prens iken, Kral Selman onu görevinden alarak oğlu Muhammed Bin Selman'ı veliaht prens olarak atamıştı. Muhammed Bin Selman göreve geldikten sonra prensleri Ritz Carlton Otelinde gözaltına almıştı.

Kasım 2017'de Veliaht Prens Muhammed bin Salman'ın yönettiği 'yolsuzluk operasyonu'nda en az 11 prens ve onlarca iş adamı ve hükümet yetkilisi gözaltına alınmıştı. Amerikan özel güvenlik şirketlerinde çalışan paralı askerlerin, gözaltına alınan prensleri sorguladığı, dövdüğü, ayaklarından astığı, tokat atıp, aşağılayarak küçük düşürdükleri, bu prenslerin arasında Bodrum tatili sırasında neredeyse bir servet harcayan Suudi Prens Talal'ın da olduğu öne sürülmüştü.

KAYNAK : TİMETÜRK
YORUMLAR 55 TÜMÜ
  • Hasan doğru 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah herkesin ecrini kendisinden soracak. Cehennemi de lüzumsuz yaratmamış. abd ve israil orada seni kurtarsın bakalım.
    Cevapla
  • Sakarya li 4 yıl önce Şikayet Et
    Herkez kendi eteğindekilere baksin önyargiya zan na gerekyok.
    Cevapla
  • Vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    Babasını gitsin görsün orda
    Cevapla
  • Aystgn 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir köşe yazarı yazmıştı şimdi hatırlayamadım ama ...Baba selman yakında ölecek diye..
    Cevapla
  • ugur btn 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunun yahudi oğlunu o koltuğa oturtmazlar.Kral olsa bile uzun sürmez,diğer adaylar darbe yapar indirirler,otele topladıkları kinini koruyor bence
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR