Irak Savunma Bakanlığı'ndan CIA soruşturması

Irak Savunma Bakanlığı, ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı'na (CIA) bilgi sızdıran Anbar İli Operasyon Komutanı’na ait olduğu iddia edilen ses kaydıyla ilgili soruşturma başlattı.

ABONE OL
GİRİŞ 05.07.2019 22:34 GÜNCELLEME 05.07.2019 22:36 DÜNYA
Irak Savunma Bakanlığı'ndan CIA soruşturması
Irak Savunma Bakanlığı'ndan CIA soruşturması

Irak'ta Anbar Operasyon Komutanı Mahmud Felahi’nin Irak kökenli bir CIA ajanına, Haşdi Şaabi güçleri, polis ve askerlere ait koordinatları verdiği iddia edilen ses kayıtları basına ve sosyal medyaya sızdırıldı.

 

 

Kendisini 'Vatanperver' olarak ilan eden grup tarafından sızdırılan ses kaydıyla ilgili Irak Savunma Bakanı Necah el-Şummari soruşturma başlatıldığını açıkladı. 

El-Şummari tarafından yapılan açıklamada, ülkenin çıkarını ve kamuoyuna gerçekleri aktarmak amacıyla özel bir komisyonun konuyla ilgili soruşturma başlatacağı belirtildi. 

 

 

Bazı Iraklı kanallarında yayınlanan ses kaydına ilişkin Anbar Operasyon Komutanı el-Şummari tarafından henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.

YORUMLAR 5
  • Deli gadir 4 yıl önce Şikayet Et
    Ah ah ulkenizin birseyi kalmadi soyunuz tukenmis herkes kacti soyup cope cevirdiniz dolara herseyinizi sattiniz simdi arastirsaniz ne yazar giden gitti alin size ozgurluk bunu arayordunuz ya satiliklar
    Cevapla
  • avni 4 yıl önce Şikayet Et
    ahahaha hakket yav ırakın yönetimi zaten abd elinde bunlar cia ajanı peşine mi düşmüş, temel fıkralarında bu kadar fazla gülmemiştim ha asdasdassaddsa
    Cevapla
  • ugur btn 4 yıl önce Şikayet Et
    Ajanmış,abd resmen ırakı yönetiyor bunlar ajan diyor
    Cevapla
  • Irak 4 yıl önce Şikayet Et
    Milyonlarca ıraklı görülmemiş şekilde hapisanelerde öldürülürken evlerinde bombalarla öldürülürken bu şeytan ordusu ve yardımcıları yahudi güdümlüler kadeh tokuşturup kutlama yapıyorlardı YÜCE RABBİM kimler sebep olmuş ise hepsinden tek tek hesabını sorsun.amin amin amin
    Cevapla
  • Ordulu 4 yıl önce Şikayet Et
    Irak iran türkiye ve tüm islam ülkeleri ajan ile dolu. Ya israil ya da amerika ağırlıklı ! Siz halen Kitap dan yüz çevirin.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR