ABD'den İran'a: Ekonomik baskıya devam edeceğiz!
ABD’nin başkenti Washington’da düzenlenen ‘İsrail için Hristiyan Birliği (CUFI) 2019 Zirvesi’nin açılışında konuşan ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, 'İran, ABD’nin kendini kontrol altında tutmasını, kararsızlıkla karıştırmamalı' dedi.
GİRİŞ 08.07.2019 21:10
GÜNCELLEME 08.07.2019 21:10
DÜNYA
Konuşmasında ABD’nin, İran’la nükleer programı hakkında konuşmaya açık olduğunu ve savaş istemediğini belirten Pence, Trump yönetiminin de ABD’nin çıkarlarını ve vatandaşlarını korumaya hazır olduğuna değindi.
Pence konuşmasında şu ifadeleri kullandı:
“İran, ABD’nin kendini kontrol altında tutmasını, kararsızlıkla karıştırmamalı. İran’ın yarattığı kötü etkiye karşı çıkmaya devam edeceğiz, ekonomisine baskı uygulamaya devam edeceğiz ve İran’ın asla nükleer bir silaha sahip olmasına izin vermeyeceğiz”.
KAYNAK : DHA
YORUMLAR 7
TÜMÜ
-
osman 7 yıl önce Şikayet Etİran zaten o teknolojiye ulaştı,siyonist .Beğen Toplam 1 beğeni
-
Ahmet 7 yıl önce Şikayet Etİran rejiminin nefesini kesin, İran halkı da çektiği çileye rağmen size destektir. İran molla işgalinden kurtulacak elbet birgün.Beğen