Dünyayı sarsan krizde yeni gelişme! Serbest bırakıldılar

ABD Adalet Bakanlığı, AB yaptırımlarını ihlal ettiği gerçekçesiyle Cebelitarık Özerk Yönetimi tarafından alıkonulan İran petrol tankerinin serbest bırakılmaması için başvuruda bulundu. Cebelitarık yönetimi, 4 Temmuz'da el koyduğu Grace 1 isimli İran'a ait petrol tankerinin kaptanı ile gemide görevli 3 kişiyi serbest bıraktı.

ABONE OL
GİRİŞ 15.08.2019 12:08 GÜNCELLEME 15.08.2019 13:52 DÜNYA
Dünyayı sarsan krizde yeni gelişme! Serbest bırakıldılar
Dünyayı sarsan krizde yeni gelişme! Serbest bırakıldılar

ABD Adalet Bakanlığı, Cebelitarık Özerk Yönetimi tarafından alıkonulan İran petrol tankeri ile ilgili krize dahil oldu.

 

 

Gibraltar Chronicle gazetesinin yaptığı habere göre ABD, İran'ın Grace 1 isimli petrol tankerinin serbest bırakılmaması için Cebelitarık Özerk Yönetimine başvuruda bulundu. Gazete, tankerin kaderi ile ilgili kararın yerel saatle öğleden sonra 14:00'da açıklanacağını duyurdu. Tankerin serbest bırakılmasına birkaç saat kala yapılan başvuru ile ilgili Cebelitarık yönetiminden henüz bir açıklama gelmedi. Cebelitarık yönetimi, 4 Temmuz'da el koyduğu Grace 1 isimli İran'a ait petrol tankerinin kaptanı ile gemide görevli 3 kişiyi serbest bıraktı.

İngiltere'ye bağlı Cebelitarık Özerk Yönetimi, 4 Temmuz'da Suriye'ye yönelik ambargoları ihlal ettiği gerekçesiyle İran tankeri Grace 1'i alıkoymuştu. Fars haber ajansı, tankerin serbest bırakılacağını duyururken Cebelitarık yönetimi yetkilileri iddiaları yalanladı. 

 

 

KAYNAK : HABER7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ
YORUMLAR 4
  • Özkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne güzel dünya, tanker yolu kes, içinde ki petrolü almak için. Çalışanları bırak tanker sen de kalsın. Bu dünya neden 2 maymunu oynuyor bu avrupa ve abd için anlamış değilim.
    Cevapla
  • deneme 4 yıl önce Şikayet Et
    aç gözlü batı bir tanekere bile tenezzül ediyor. kuruttulat bitirdiler dünyayı gözleri doymuyor
    Cevapla
  • Çiçek 4 yıl önce Şikayet Et
    ABD belasını arıyor bu gidişle bulucak cezasını belasını bence inşallah bizden uzakta bulsunlar cezasını ibretlik olsun herkese
    Cevapla
  • 1453 4 yıl önce Şikayet Et
    dünya'nın şeytanı kana bulayanı
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR