O ülkede bar faciası: En az 23 ölü, 13 yaralı

Meksika'da bulunan bir barda çıkan yangında ilk belirlemelere göre en az 23 kişinin hayatını kaybettiği 13 kişinin de yaralandığı bildirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.08.2019 10:49 GÜNCELLEME 29.08.2019 11:38 DÜNYA
O ülkede bar faciası: En az 23 ölü, 13 yaralı
O ülkede bar faciası: En az 23 ölü, 13 yaralı

Meksika'da bir barda çıkan yangında en az 23 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

 

Saldırı, Veracruz eyaletine bağlı Coatzacoalcos kentinde 'Beyaz At' isimli bir barda meydana geldi. Önce silahla barı tarayan saldırganlar, daha sonra molotof kokteylleriyle içeride bulunanları diri diri yakmaya çalıştı. Saldırı sonucunda 15'i erkek, 8'i kadın 23 kişi hayatını kaybederken, 13 kişi de ağır yaralandı.

Yerel Cumhuriyet Başsavcılığı, saldırının kaynağını açıkça ve şeffaf bir şekilde belirlemek için rapor hazırlanacağını bildirdi. Yapılan saldırının cezasız kalmayacağını ve gerekli soruşturmanın yapılacağı açıklandı.

 

ÖLÜ SAYISI 26'YA YÜKSELDİ

Molotof kokteyli ile düzenlenen saldırı sonucu çıkan yangında ölenlerin sayısının 26’ya yükseldiği belirtildi. 

DETAYLAR ORTAYA ÇIKIYOR

Kimliği belirsiz saldırganların, gece kulübüne molotof kokteylileri attıktan sonra, kulüptekilerin dışarı çıkmalarını engellemek için acil çıkışı kapattıkları öğrenildi. Hayatını kaybedenlerden çoğunun dumandan boğulduğu belirtildi. Ön soruşturmaya göre saldırı, gece kulübü sahibinin kulüpte uyuşturucu satılmasına izin vermemesi nedeniyle misilleme olarak gerçekleştirildi. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR