ABD teröristleri nasıl eğittiğinin görüntülerini yayınladı

Irak ve Suriye'de terör örgütü DEAŞ'e karşı savaşmak üzere ABD öncülüğünde başlatılan Doğal Kararlılık Harekâtı'nı yürüten Özel Operasyonlar Ortak Görev Gücü, teröristlere verdiği eğitimin görüntülerini yayınladı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.09.2019 09:04 GÜNCELLEME 12.09.2019 10:05 DÜNYA
ABD teröristleri nasıl eğittiğinin görüntülerini yayınladı
ABD teröristleri nasıl eğittiğinin görüntülerini yayınladı

ABD Merkez Komutanlığı'na (CENTCOM) bağlı olarak 66 ülke ve uluslararası kuruluşa bağlı askeri birimler tarafından oluşturulan ortak görev gücü, terör örgütü PKK'nın ana omurgasını oluşturduğu Suriye Demokratik Güçleri'ne (SDG) bağlı teröristleri eğitirken çekilen bir videoyu Twitter hesabından paylaştı.

 

 

Görüntüler ise şu ifadelerle yayınlandı: "Suriye Demokratik Kuvvetleri komando öğrencileri, Suriye'de 3 Ağustos 2019'daki eğitim sırasında bir odayı temizlediler. Ortak Görev Kuvveti Özel Kuvvetler Komutanlığı, yaz eğitimi kapsamında, Kent Arazisinde Askeri Operasyonlar konusunda öğrencilere eğitim verdi."

TERÖR ÖRGÜTÜNE AÇIK DESTEK

 

 

Türkiye, büyük oranda PKK'nın Suriye kolu YPG güçleri tarafından oluşturulan Suriye Demokratik Güçleri'ni terör örgütü olarak görüyor.

Terör örgütü DEAŞ'a karşı bir başka terör örgütünün desteklenmesine başından bu yana sistematik olarak karşı çıkıyor. ABD ise YPG'li teröristleri Suriye'de devam eden DEAŞ'la mücadelede en güçlü ortağı olarak görüyor.

YORUMLAR 3
  • Dede 4 yıl önce Şikayet Et
    Amerika turkiyenin güçlünü ekonomik olarak darbe vurmak için bunları yapıyor ypg ye emir versin 30 kilometre içeri çekilir niye emir vermiyor onların patronu amerika israil
    Cevapla
  • şems 4 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle abd ye güvenilmez. çünkü bunlar yahudilere hizmet ederler
    Cevapla
  • soysal 4 yıl önce Şikayet Et
    Amerika
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR