Mısır ordusunda hareketlilik! Halka 'sokağa çıkın' çağrısı

Mısır'ın eski Genelkurmay Başkanı Korgeneral Sami Anan’a bağlı birlikler halka sokağa çıkması için çağrı yaptı ve göstericileri koruyacağı tahahhüdünü verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.09.2019 11:08 GÜNCELLEME 24.09.2019 11:48 DÜNYA
Mısır ordusunda hareketlilik! Halka 'sokağa çıkın' çağrısı
Mısır ordusunda hareketlilik! Halka 'sokağa çıkın' çağrısı

Middle East Monitor'de yayınlanan habere göre Mısır ordusu Sisi'nin görevden alınmasını istedi.

 

 

Söz konusu haberde, "Mısır ordusundaki memurlar, halkı sokağa çıkmaya ve rejime son vermeye çağırdılar" denildi.

Eski Genelkurmay Başkanı Korgeneral Sami Anan'a sadık kaldıklarını duyuran Mısır Subay Cephesi, sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu. Mısır Subay Cephesi, halkın sokağa çıkmasını, onları koruyacaklarını duyurdu.

 

 

Dr. Mahmoud Refaat, grubun resmi sözcüsü olarak seçildi. Refaat, haberi doğrularken, askeri birliklerden "Mısır'ın onurlu askerleri" olarak söz etti.

KAYNAK : HABER7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ
YORUMLAR 86 TÜMÜ
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Yahudiler sisi finosundan alacağını aldı, vereceğini verdi, halktaki gazı almak için oyuncu değişikliği yapıyor. Mısır’da Müslüman Kardeşler darbe yapıp hainlerin alayını asmadan o ülke düzelmez; Müslüman Kardeşler de o işi yapamaz yapsa da asamaz günahtır der. Halbuki hainin itlafı haktır ve en doğru olanıdır.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Yahudi finosu sisi’yi asmazsanız adam değilsiniz.
    Cevapla
  • kısmet 4 yıl önce Şikayet Et
    dikkat daeş de böyle ortaya çıkmıştı. bilemeyiz ama süreç çok hızlı.. dışardan destekli ve yönlendirilebilir gözüküyor. bu işin içinde cia yoktur diyemeyiz. neticede sisi günah keçisi olmalıydı ve satılma zamanı gelmişti. Allah oradaki kardeşlerimize uyanıklık versin, tuzaklardan korusun. biz de sazan gibi atlayanlardan değil, ihtiyatlı olanlardan olalım inşaAllah. ve unutmayalım ki şeytanla iş tutanlar her daim öncelikli satılık mal olduklarını imzalamış olurlar
    Cevapla
  • ferhat s 4 yıl önce Şikayet Et
    sisiye idam
    Cevapla
  • Realist 4 yıl önce Şikayet Et
    Arap baharıyla ortadoğu nasıl batının hançerleriyle yaralandıysa , Mısır ve ortadooğunun direnişiyle kendini kaustan kurtaracaktır. Burada hukukçularda boş durmadan abd ve diğer darbeci lider ve ülkeler hakkında savaş ve terör suçundan dava açmalıdırlar. ortadoğu kendi geleceğini kendi belirleyecek ve abd israil gibi sinsi planlar yapakn siyanist güçlerin oyunları bozulacaktır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR