Putin, Savunma Bakanı ile Sibirya dağlarına gitti!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, doğum günü öncesinde Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ile tayga ormanlarına gitti.

ABONE OL
GİRİŞ 07.10.2019 11:57 GÜNCELLEME 07.10.2019 12:59 DÜNYA
Putin, Savunma Bakanı ile Sibirya dağlarına gitti!
Putin, Savunma Bakanı ile Sibirya dağlarına gitti!

Bugün 67 yaşına giren Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, doğum günü öncesinde Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ile birlikte Tuva’daki bir tayga ormanında mantar topladı ve bir dağa tırmandı. Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rus liderin doğum gününü de ailesi ve yakınları ile doğada geçireceğini ifade etti.

 

 

Doğa tutkusuyla bilinen Putin, boş zamanlarında fırsat buldukça Rusya’nın doğal güzelliklerini tatmaya çalışıyor. Rus lider bugünkü doğum günü öncesinde Sibirya’da tayga ormanlarında Şoygu ile birlikte arazi aracıyla gezindi, yürüyüş yaptı. Gece yarısından sonra yayınlanan videoda ikilinin ormanda mantar topladığı görüldü.

Gezinti sırasında Şoygu, kekreyemişlerin olduğu küçük bir çalıyı topraktan çıkardı. Bunun üzerine Putin, Şoygu’ya bitkiyi Moskova bölgesindeki yazlık evinin bahçesine dikmesini söyledi.

 

 

Şoygu, bitkinin havanın farklılığı nedeniyle orada yetişmesinden şüphe ederek, oradaki havayı suyu da ormandaki gibi temiz hale getirip getiremeyeceklerini sordu. Putin de bunun için çalışmaları gerektiğini ifade etti.

İkili daha sonra ateş başında piknik yaptı.

YORUMLAR 4
  • Vatan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim olacak o daglar inşallah. Islamın olacak
    Cevapla
  • Huk 4 yıl önce Şikayet Et
    Geber katil putin, Afganistan da ki müslümanları öldürdünüz, çeçenistan da ki müslümanları öldürdünüz, suriye de ki müslümanları öldürdünüz katiller geberin.
    Cevapla
  • mustafa saka 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah sana islâmî nasip etsin putin
    Cevapla
  • Aydın 4 yıl önce Şikayet Et
    Doğum günün kutlu olsun Putin
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR