Arap Birliği'nden küstah açıklama! Harekat için işgal dediler

Arap Birliği Genel Sekreteri, Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatı ile ilgili olarak "İşgal ve Suriye'nin egemenliğinin ihalidir" ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.10.2019 16:06 GÜNCELLEME 12.10.2019 16:06 DÜNYA
Arap Birliği'nden küstah açıklama! Harekat için işgal dediler
Arap Birliği'nden küstah açıklama! Harekat için işgal dediler

Arap Birliği, Suriye’nin kuzeyinde devam eden Barış Pınarı Harekatı ile ilgili olağanüstü toplandı. Arap Birliği Genel Sekreteri Ahmet Ebu Gayt, Barış Pınarı Harekatı için ‘işgal’ tanımlamasında bulundu.

 

 

Arap Birliği Genel Sekreterliği olan Mısırlı siyasetçi Ahmet Ebu Gayt, Türkiye’nin terör örgütü YPG/PKK’ya karşı gerçekleştirdiği operasyonla ilgili “Bir Arap devletinin toprağını işgal ve egemenliğine saldırı” ifadelerini kullandı.

Toplantıya başkanlık eden Irak Dışişleri Bakanı Muhammed el-Hekim, Türkiye’nin operasyonunu örgüt adına kınadı ve Suriye’nin Arap Birliği’nde askıya alınan üyeliğinin iade edilmesi yolunda bir çağrı yaptı.

 

 

Arap Birliği, Türkiye’nin terör örgütü YPG’ye karşı Suriye’de başlattığı harekâtın ardından Mısır’ın çağrısıyla acil olarak toplanmıştı.

YORUMLAR 268 TÜMÜ
  • Svs 4 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi 1890dan 1923e kadar sizler oraları işgal ettimizmi etmedinizmi, 8 yıldır bizim dibimize girerek amacınız ne, deaş meaş sallamadan cevap versin, dünyaperver yorgun Avrupa.
    Cevapla
  • Atakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir işe yaramaz çakallar sürüsü sıra size de gelecek
    Cevapla
  • Serkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Irak dağılmış, Suriye dağılmış, Libya dağılmış, milyonlarca müslüman yurtlarını terketmiş, yüz binlerce müslüman katledilmiş, on binlerce müslüman kadın tecavüze uğramış ARAP BİRLİĞİ denen teşkilatın çıtı çıkmamış... Şimdi... Siyonizmin kuklası ARAP BİRLİĞİ kalkmış çoğunluğu Arap beş milyon Suriyeli Müslümanı evinde barındıran TÜRKİYE’ye işgalci diyor. Hadi ordan sizi gidi aşağılık Ahlaksızlar!
    Cevapla
  • Erdinç Solak 4 yıl önce Şikayet Et
    Ey satlmlş çakallar,kime hizmet ediyorsunuz,kendinize gelin korkaklar.
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    bunlar siyonist araplar.her türlü hainlik beklenir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR