Sara Tor: PKK Türklere ve Kürtlere zarar veriyor

İngiliz The Times gazetesi yazarı Sara Tor, YPG/SDG’nin, Türkiye’deki terör örgütü PKK’nın bir uzantısı olduğunu, amaçlarına ulaşmak için teröre başvurduklarını yazdı. Güvenli bölgeye de yazısında destek veren Sara Tor, terör örgütü PKK’nın Türklere ve Kürtlere verdiği zararı ve yaşattığı acıyı bizzat gördüğünü vurguladı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.10.2019 12:04 GÜNCELLEME 22.10.2019 15:31 DÜNYA
Sara Tor: PKK Türklere ve Kürtlere zarar veriyor
Sara Tor: PKK Türklere ve Kürtlere zarar veriyor

İngiliz The Times gazetesi yazarı Sara Tor, yazısında daha fazla sessiz kalamayacağını, sert eleştirilere maruz kalacağını ama gerçeği söylemekten geri durmayacağını belirtti.

 

Sara Tor, PKK/YPG/PYD'nin bir dönem DEAŞ ile mücadele ettiğini ancak, PKK'nın Batı'yı savunmak için savaştıklarını düşünmenin saflık olduğunun altını çizdi.

İngiliz The Times gazetesinde yayımlanan yazısında, "PKK/YPG/PYD Kürdistan için savaşıyordu ve bu da önlerine çıkan herkesten kurtulmak anlamına geliyordu" diyen Sara Tor, "İşte tam da bu noktada Türklerin bakış açısını görüyorum. YPG'nin amaca ulaşması için terörü kullanması kabul edilemez. YPG/SDG, Türkiye'deki terör örgütü PKK'nın bir uzantısıdır.  PKK'nın Türklere ve Kürtlere verdiği zararı ve yaşattığı acıyı bizzat gördüm. Batı halkı, PKK/YPG/PYD'yi zararsız kurtarıcılar olarak görmekte acele ediyor. Ve bir tampon bölge kesinlikle gerekiyor" dedi.

 

YORUMLAR 23 TÜMÜ
  • Ercan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne güzelde yazmiş.Gel sen bunu bide chp ye anlat
    Cevapla
  • Erdalsilo 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence Dünyaya
    Cevapla
  • Real 4 yıl önce Şikayet Et
    Thank you, Sara!
    Cevapla
  • Yüksel 4 yıl önce Şikayet Et
    kemal e de anlat bunu bence
    Cevapla
  • vatan bütündür 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah hidayete erdirip İslam la müşerref eylesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR