Hindistan'dan akılalmaz Türkiye uyarısı: Barış Pınarı'nı öne sürdüler

Hindistan'ın Türkiye'deki büyükelçiliği, Türkiye'ye gelmek isteyen Hint vatandaşlarına, seyahat uyarısında bulundu. Türkiye'nin sınır güvenliğini sağlamak amacıyla yürüttüğü Barış Pınarı Harekatı sebebiyle Hindistan vatandaşlarının "temkinli" olması tavsiye edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.10.2019 10:43 GÜNCELLEME 23.10.2019 11:36 DÜNYA
Hindistan'dan akılalmaz Türkiye uyarısı: Barış Pınarı'nı öne sürdüler
Hindistan'dan akılalmaz Türkiye uyarısı: Barış Pınarı'nı öne sürdüler

Hindistan'ın Ankara'daki büyükelçiliği, Türkiye'nin yürüttüğü Barış Pınarı Harekatı sebebiyle, Hindistan vatandaşlarının "en yüksek seviyede" temkinli olması gerektiğini duyurdu. "Henüz Hindistan vatandaşlarına karşı bir olay yaşanmamış olmasına rağmen, harekattan dolayı Hint vatandaşlar ellerinden geldiğince temkinli olmalıdır" ifadesini kullanan Büyükelçilik'in bu skandal ifadeleri neden kullandığına dair bir açıklama yapılmadı.

 

Yapılan seyahat uyarısının, Hindistan Başbakanı Narendra Modi'nin Ankara ziyaretini ertelemesinin ardından gelmesi, açıklamanın siyasi olduğu yorumunu akıllara getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iç ve dış basında Keşmir meselesini gündeme getirmesi ve Keşmirli Müslümanların yanında durması, Modi ve Hindistan Hükümeti tarafından tepki çekmişti. Başbakan Modi, BM Genel Kurulunda Ermenistan, Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi ile görüşmüş, Türkiye'yi Doğu Akdeniz üzerinden vurmaya çalışmıştı.

 

KAYNAK : Haber 7 / Dış Haberler Servisi
YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • savas 4 yıl önce Şikayet Et
    Pakistan dostu Türkiyeye şekil yapıyorlar. Siz gidin ineğe tapmaya devam edin ahmaklar
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Yani sadece sadece şunu düşünüyorum, acaba biz kimi seviyoruz? Bizimle aynı düşüneni seviyoruz ama bizimle aynı düşünmeyeni kötülüyoruz. Çok iğrenç bir dünyada yaşıyoruz maalesef
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Sizi GANJ newhri bile temizliyemiyor,Pisler,Gelmeyin daha iyi gelmesi gerekenler zaten gelip sarayları kiralıyor düğünlerini,eğlencelerini yapıp gidiyor.
    Cevapla
  • Aliya 4 yıl önce Şikayet Et
    Sizin aklınız bu uyarı almıyor mu :)
    Cevapla
  • tttt 4 yıl önce Şikayet Et
    Hem parasal fakir hemde beyin olarak fakir garibim hint fakirleri.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR