Cumhurbaşkanı Erdoğan sert çıktı: Bu ne menem iştir? Artık oyun bitti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terörist liderleri makamlarında ağırlayan dünya liderlerine sert tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.10.2019 17:03 GÜNCELLEME 25.10.2019 08:51 DÜNYA
Cumhurbaşkanı Erdoğan sert çıktı: Bu ne menem iştir? Artık oyun bitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan sert çıktı: Bu ne menem iştir? Artık oyun bitti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de düzenlenen 105. dönem Kaymakamlık Kursu kura töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

"BU NE MENEM İŞTİR?"

Dünya liderlerinin terörist liderlerle görüşmesine sert gösteren Erdoğan, "Teröristleri muhatap alan liderler var. Bu ne menem iştir? Onları muhatap alıp şımartıyorlar. Devasa ülkelerin liderleri teröristlerle görüşüyor. Dünya liderleri teröristi masaya oturtup çözüm arıyor. Teröristi siz karşınıza aldığınız terörle mücadele olur mu?" ifadelerini kullandı.

"ARTIK OYUN BİTTİ"

Erdoğan sözlerinin devamında şu ifadelerini kullandı: "Suriye'deki kaotik durum uzunca süredir asıl hesapları gizlemenin örtüsü olarak kullanılıyordu. Avrupalı ve Amerikalı politikacılardan rejime kadar pekçok kesim kendi başarısızlıklarını terör örgütünü perde yaparak gözlerden saklama yoluna gidiyorlardı. Bu teröristlere ev sahipliği yapan ABD Senatosu'ndaki kongrede insanları görüyoruz. Ne zamandır bu teröristlerle dost oldunuz? Ama bunun bedelini öyle zaman gelir ki, canınız yanar o zaman görürsünüz. Artık bu oyun bitti. Gelin yeni bir iklim oluşturalım. Türkiye'yi karşısına, terör örgütlerini yanına alıp, çıkacak bu işi kârla sonuçlandırabilecek kimse yoktur. Buradan tüm dünyayı demokrasi, hukuk, insan hakları için PKK/YPG'yi en az DEAŞ kadar görmeye, tavır almaya davet ediyorum. Bunu başardığımız gün sadece krizi çözmekle kalmaz aynı zamanda dünyanın geleceğiyle ilgili çok büyük bir kazanım elde etmiş oluruz."

Şimdi de Rusya! Görüntüleri yayınladı! Türkiye her yerde onu arıyor

 

TERÖRİSTLERLE GÖRÜŞTÜLER

Türkiye'nin başlattığı Barış Pınarı Harekatı devam ederken, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron PYD'li bir heyeti sarayda ağırlamış ve destek mesajı vermişti. Yine aynı şekilde ABD Başkanı Donald Trump, SDG'nin sözde komutanı Mazlum Kobani ile telefonda görüşmüş ve güvence vermişti.

En son dün akşam Trump, Mazlum Kobani'ye Twitter'dan teşekkür etmişti. Yine aynı şekilde Rusya, Türkiye ile anlaşma sonrası Kobani ile telekonferans yöntemiyle görüşmüştü.

YORUMLAR 28 TÜMÜ
  • Abdül Rezza 4 yıl önce Şikayet Et
    Asrin lideri Tayyip Erdogan. Dünya lideri
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ah Reis içerde bile seni takdir etmeyenler var dışarıdakiler ne desek acep Allah zalimlere karşı savaşanlara yardım eder sen yolundan dônme zaferi verecek olan Allahtır
    Cevapla
  • Hamza 4 yıl önce Şikayet Et
    Fransa ve Almanya en başta
    Cevapla
  • başka 4 yıl önce Şikayet Et
    Pkk ypg pjakın derdi ilerde lazım olur diye iran ırak suriye türkiyede terörist yöntemlerle topraklara yayılmak. Irakta musul kerkük süleymaniye türkmen şehirlerini kürt nüfussu taşıyarak kürtleştiriyorlar. Türkiyede karadenizde artvin eskişehirde boş kalan köy evlerini işgal etmeye başladılar. Köyündeki evi bırakıp büyük şehirlerde çalışmaya gidenlerin evlerine kürtleri yerleştiriliyor. Bunlar da civarda kalan kürt olmayanları taciz edip taşınmaya zorluyor.Bu da terörün başka bir cinsi. Hükümet bu terörle de mücadele etmeli. O evler araziler mirasçısı yoksa hazineye devredilmeli
    Cevapla
  • yorum 4 yıl önce Şikayet Et
    Küfür Tek Millet, biz birlik olmalıyız,birlik olmayanları da tanımalıyız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR