TSK vurdu cenazesi kalktı! ABD'li örgüt lideri Türkiye sınırına koştu

Free Burma Rangers (Özgür Burma Devriyeleri) adı ile 1990 yılında kurulan ve Suriye, Irak ve Burma'da faaliyetler yürüten Evanjelist örgütün lideri David Eubank, Türkiye sınırına yakın bölgeye kadar geldi. David Eubank'ın geliş sebebi ise, PKK/YPG'ye destek olmak ve Barış Pınarı Harekatı kapsamında YPG adına çatışırken etkisiz hale getirilen militanının tabutunu kaldırmak...

ABONE OL
GİRİŞ 07.11.2019 16:34 GÜNCELLEME 07.11.2019 17:02 DÜNYA
TSK vurdu cenazesi kalktı! ABD'li örgüt lideri Türkiye sınırına koştu
TSK vurdu cenazesi kalktı! ABD'li örgüt lideri Türkiye sınırına koştu

Türkiye, 9 Ekim 2019 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla terör örgütü PKK/YPG'nin sınırımızda terör koridoru kurmasını önlemek ve Suriyelilerin evine dönüşünü hızlandırmak için Barış Pınarı Harekatını başlatmıştı. Operasyon kapsamında çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi.

 

TERÖR CENAZESİ

 

Bugün YPG cephesinde, öldürülen 6 terörist için cenaze töreni düzenlendi. Terör cenazesinde ise dikkat çeken bir isim vardı. PKK/YPG'ye verdiği destekle bilinen Özgür Burma Devriyelerinin lideri David Eubank... David Eubank'ın geliş sebebi ise, PKK/YPG'ye arka çıkmak ve Barış Pınarı Harekatı kapsamında YPG adına çatışırken etkisiz hale getirilen Zau Seng adındaki militanının tabutunu kaldırmak.

MAZLUM KOBANİ İLE GÖRÜŞTÜ VE ELİNDEN ÖDÜL ALDI

1990 yılında Burma'da kurulan ve faaliyetlerini Suriye ve Irak'a kadar genişleten sözde yardım kuruluşu Özgür Burma Devriyeleri adlı Evanjelist örgütün lideri David Eubank, cenaze töreninden önce terör örgütü YPG elebaşlarından Mazlum Kobani ile birlikte görüntülendi.

Görüntülerde David Eubank'ın, teröristbaşı Mazlum Kobani'den ödül aldığı görülüyor.

EVANJELİST ÖRGÜT ÖZGÜR BURMA DEVRİYELERİ NASIL KURULDU?

ABD Özel Kuvvetleri'nde eğitim alan David Eubank, ordudan ayrıldıktan sonra Evanjelik misyoner hareketine dahil oldu. Kurduğu Free Burma Rangers (Özgür Burma Devriyeleri) adlı misyonerlik faaliyeti yürüten yapı ile başta Myanmar (Burma) olmak üzere, Sudan, Irak ve "Kürdistan" diye nitelendirdikleri Suriye'nin kuzeyinde aktif olarak faaliyet gösterdi.

PKK/YPG İLE KOL KOLA

David Eubank'in Twitter hesabından paylaştığı son video ve fotoğaflarda da, misyoner grubun PKK/YPG terör örgütü ile iç içe olduğu görülüyor. Twitter hesabından Barış Pınarı Harekatı'na yönelik kara propaganda içeren videolar ve açıklamalar paylaşan Eubank'ın son bir yıl içinde sık sık Suriye'de Fırat'ın doğusunda temaslarda bulunduğu görülmekte.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 89 TÜMÜ
  • vatadaş rıza 4 yıl önce Şikayet Et
    ila cehenneme zümera
    Cevapla
  • Ülkeci 4 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi bir gün terörist gibi ölecekler. Ölümleri ecelle değil Mehmetçiğin namlusunun ucundan olacak. İnşallah.
    Cevapla
  • murat 4 yıl önce Şikayet Et
    sıra ona da gelecek
    Cevapla
  • serhat 4 yıl önce Şikayet Et
    Darısı tabutu omuzlayanların da başına
    Cevapla
  • Tarık 4 yıl önce Şikayet Et
    Daha çok tabut omuzlarsın inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR