Kalbi durup ölen adam: Cezam doldu beni hemen serbest bırakın

İşlediği cinayet sebebiyle müebbet hapis cezasına çarptırılan ve 1997'den bu yana ABD'nin Iowa eyaletinde bir cezaevinde tutuklu bulunan Benjamin Schreiber isimli bir mahkum, kalbinin durup tekrar çalıştırılmasının ardından serbest bırakılmak için mahkemeye başvurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 10.11.2019 10:45 GÜNCELLEME 10.11.2019 12:18 DÜNYA
Kalbi durup ölen adam: Cezam doldu beni hemen serbest bırakın
Kalbi durup ölen adam: Cezam doldu beni hemen serbest bırakın

Amerika'nın önde gelen kanallarından CNN International'da yer alan habere göre, 2015'in Mart ayında Benjamin Schreiberr böbrek taşları sebebiyle septik zehirlenme geçirdi. Hücresinde baygın halde bulunan Schreiber hastaneye kaldırıldı ve burada beş kez kalbi tekrar çalıştırıldı.

 

Birinci derecede cinayet suçundan tutuklu bulunan mahkum, "Anlık olarak öldüğü gerekçesiyle müebbet hapis cezasını tamamladığını, müebbet hapis cezasını çektiği için de şu anda yasa dışı tutulduğunu" ifade ederek Iowa'da mahkemeye başvurdu. Bölge mahkemesi geçmişte Schreiber'ın başvurusunu reddetmişti, bu hafta istinaf mahkemesi kararı onadı. 

YORUMLAR 21 TÜMÜ
  • Turan 4 yıl önce Şikayet Et
    Mesela bu habere kirli güçler hemen sahip çıkıp böyle bir durumda olanın serbesti için kamuoyu oluşturmak için her yolu deneyeceklerinden hiç şüphem yok.. özellikle ing. isral, abd hemen atlar bu işe.. çünkü onların kuklaları şu an müebbet ile yatıyorlar...
    Cevapla
  • hekim usta 4 yıl önce Şikayet Et
    uyanık tıbben öldüm mahkumiyetim düştü ama uyandım .yeni hayatta suçsuzum diyor
    Cevapla
  • Sadık Öz 4 yıl önce Şikayet Et
    Dur bakalım. Mahkeme ne diicek.
    Cevapla
  • Hacivat 4 yıl önce Şikayet Et
    Kalbin durmus olabilir ama beynin ayni beynin dursun kafan calismasin o zaman anlardim serbest kalmani beyinden özürlü insani zaten hapiste tutamazlar
    Cevapla
  • Selami dr 4 yıl önce Şikayet Et
    Tıpta beyin ölmeden kişi eks kabul edilmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR