Dünyaca ünlü şarkıcı ölü bulundu

Güney Koreli şarkıcı ve oyuncu Goo Hara'nın evinde ölü bulunduğu belirtildi. K-Pop'un gözde ismi altı ay önce intihar girişiminde bulunmuştu.

ABONE OL
GİRİŞ 25.11.2019 09:06 GÜNCELLEME 25.11.2019 09:09 DÜNYA
Dünyaca ünlü şarkıcı ölü bulundu
Dünyaca ünlü şarkıcı ölü bulundu

Gangnam Polisi, K-Pop yıldızı ve oyuncu Goo Hara'nın başkent Seul'un Cheongdam bölgesindeki evinde cumartesi gecesi ölü bulunduğunu duyurdu. KARA grubunun eski bir üyesi olan ünlü yıldız 28 yaşındaydı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

​Genç yıldızın ölümünden bir gün önce Instagram hesabından bir fotoğraf paylaşarak, "İyi geceler" yazdığı belirtildi.

Goo Hara, yaklaşık altı ay önce mayıs ayında intihara teşebbüs etmişti. Menajeri tarafından bilincini kaybetmiş bir halde bulunan yıldız hemen hastaneye kaldırılmıştı. Daha sonra bir açıklama yapan Goo Hara, yaşamına son vermeye çalıştığı için hayranlarından özür dilemişti.

 

Goo Hara'nın ölümü, yine bir K-Pop yıldızı olan Sulli'nin intihar olduğundan şüphelenilen ölümünden sonra geldi. Sulli'nin ağır depresyonla mücadele ettiği belirtiliyordu.

13 Ocak 1991'de Gwanju'da doğan Goo Hara, 2008 yılında Kara adlı gruba katıldı. 2015'te yoluna solo devam eden yıldız, 'Alohara (Can You Feel It?)' adlı bir albüm çıkardı.

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Tansel 4 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemiz için de büyük tehlike olan KPOP un orta okul ve lise rehberlik hocaları tarafından çok iyi incelenip öğrenilmesi ve velilere anlatılması acilen lazım.Söylemedi demeyin.
    Cevapla
  • T t 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye içinde büyük tehdit olan K pop un tüm orta okul ve lise rehberlik öğretmenleri tarafından
    Cevapla
  • Nur 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazık içim yandi. İslami bilmeyenlerin yaşadığı büyük boşluk işte. Bundan bi iki ay önce koreli ünlü bir youtuber müslüman oldu daud kim" isimli. İslamdan önceki hayatını çok güzel anlatıyor. Rabbim imansız etmesin
    Cevapla
  • Derman 4 yıl önce Şikayet Et
    İntihar olayları o kadar artmış ki verileri gizliyorlar.Bedeni nefsi için yaşayan insanlar hep bunu empoze eden medya! İnsan et kemikten ibaret değil ki ruh var çeşitli hissiyat var onlarında gıdaya ihtiyacı var bedeni doyursan ne ki ruh aç! Ruh Rabbini arıyor.İbadet teslim tevekkül istiyor.
    Cevapla
  • Serpil 4 yıl önce Şikayet Et
    Herkes bunlara özenir tabi ki bilinçsiz olarak şöhretlerin hiç de iyi bir sonla göçtüklerini görmedim..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR