ABD'li Müslüman vekile korkunç sözler: O asılmalı!

2020'de yapılacak seçimlerde ABD'nin ilk Müslüman kadın Temsilciler Meclisi üyelerinden İlhan Omar'ın koltuğunu almak için yarışacak Trump destekçisi Cumhuriyetçi Partili Daniella Stella'nın Twitter hesabı, rakibi hakkında yaptığı şiddet içeren paylaşımlar sebebiyle askıya alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.11.2019 10:39 GÜNCELLEME 29.11.2019 10:39 DÜNYA
ABD'li Müslüman vekile korkunç sözler: O asılmalı!
ABD'li Müslüman vekile korkunç sözler: O asılmalı!

Washington Times'ın aktardığına göre 2020 Cumhuriyetçi Minnesota Temsilciler Meclisi adayı Daniella Stella, en az iki defa Omar'ın idam edilmesi gerektiği konusunda paylaşımda bulundu. 26 Kasım'da bir paylaşımda bulunan Stella, "Ilhan Omar'ın İran'a hassas bilgi sızdırdığı kanıtlanırsa o vatana ihanet ile yargılanmalı ve asılmalı" ifadelerini kullandı.

 

 

 Özellikle Trump'a yakın Cumhuriyetçi Partililer, 2018 ara seçimlerinde Minnesota'yı Kongre'de temsil etmeye hak kazanan Omar'a karşı sert söylemlerde bulunmaktan kaçınmıyor

Gazetenin aktardığına göre Stella ayrıca Omar'ın hassas bilgi sızdırdığına dair iddiaların bulunduğu makaleyi daracağında asılı duran bir çöp adam çizimiyle paylaştı. Omar'ın sözcüsü Jerusalem Post'a yaptığı açıklamada, "Seçildiği günden bu yana Suudi Arabistanlı troller ve sözcüler Omar'ı yalan bilgiler ve komplo teorileri ile hedef aldı" demişti.

 

 

The Guardian'a bilgi veren Twitter, hesabın kuralları defalarca ihlal ettiği gerekçesiyle kapatıldığını bildirdi. Stella konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Benim hesabımın askıya alınması Twitter'ın hep teröristlerin, vatan hainlerinin, pedofililerin ve tecavüzcülerin yanında yer alacağını ve onları koruyacağını gösteriyor" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 4
  • osmanoğlu2023 4 yıl önce Şikayet Et
    abd insancılmıki insan haklarından bahsedebilsin artık! hiroşima nagazaki ve bağdat gerçekleri görmek için yeterde artar... bu olayda işin tuzu ve biberi artık...
    Cevapla
  • Ahmet Çözer 4 yıl önce Şikayet Et
    Social media social değil ki.Social media sadecce kendini beğenmişlerin mediyasi ve batının ispion mediyasi.Millet orda insan haklarını batılı istibaharatlara hediye veriyor.Yolda sorsalar kimse bilgilerini vermez ama orda hediye veriyorlar herşeylerini.Ve Ilhan Omarın dedigi gibi her tür vatan haini var orda ve teröristlerde cirit atıyor o social mediyalarda.
    Cevapla
  • ali veli 4 yıl önce Şikayet Et
    social media ne yahu. Ne bu ozenti. sosyal medya yazmak bu kadar mi zor.
    Cevapla
  • snx 4 yıl önce Şikayet Et
    islam ve müslüman düşmanlarından doğru yola gelecekleri doğru yola ile ya Rabbim.doğru yola gelmeyecekleri kahrı perişan eyle.amin
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR