Trump'tan Greta'ya: Sakin ol Greta, sakin

ABD Başkanı Trump, TIME dergisi tarafından "yılın kişisi" seçilen Greta ile ilgili ilginç bir çıkış yaptı. Trump sosyal medyadan yaptığı paylaşımında, "Çok saçma. Greta öfte yönetimi üzerine çalışmalı. Sakin ol Greta, sakin" ifadelerini kullandı. Greta ise, Trump'ın çıkışı sonrasında sosyal medya hesabında dikkat çeken bir değişikliğe gitti.

ABONE OL
GİRİŞ 12.12.2019 18:25 GÜNCELLEME 12.12.2019 18:26 DÜNYA
Trump'tan Greta'ya: Sakin ol Greta, sakin
Trump'tan Greta'ya: Sakin ol Greta, sakin

ABD Başkanı Trump, TIME'ın Greta Thunberg'i 'Yılın Kişisi' seçmesine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Trump, "Çok saçma. Greta öfke yönetimi problemi üzerine çalışmalı ve sonra da bir arkadaşıyla güzel eski bir filmi izlemeye gitmeli. Sakin ol Greta, sakin" ifadelerini kullandı.

 

 

GRETA'DAN CEVAP

Thunberg, Trump'ın mesajının ardından kişisel Twitter hesabının profil bölümünü değiştirerek, "Öfke kontrolü sorunuyla başa çıkan bir ergen. Şu anda bir arkadaşıyla sohbet edip eski usul güzel bir film izliyor" ifadelerini ekledi.

"GENÇLİĞİN GÜCÜ"

 

Birleşmiş Milletler (BM) tarafından düzenlenen İklim Zirvesi'nde yaptığı konuşma ile tüm dünyanın gündemine oturan 16 yaşındaki İsveçli iklim aktivisti Greta Thunberg, TIME dergisi tarafından yılın kişisi seçildi.

Ocak ayında 17 yaşına basacak olan Thunberg için TIME dergisi, "gençliğin gücü" ifadesini kullandı.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 31 TÜMÜ
  • ismail hakki efendi 4 yıl önce Şikayet Et
    arkadaslar 52 yildir isvecte kaliyorum burda filistinde cocuklar ölmus suriyede cocuklar ölmus bunlarin umrunda degil bunlar rahat hayatina devam ediyorlar evet ben seytan diye yazdim evet seytanlar ki umurlarinda degil ah kardeslerim muslumanin dosttu olmaz biz bile bir birimize dusmaniz degilmi
    Cevapla
  • veli 4 yıl önce Şikayet Et
    HALK kardeşim ümmetin yazısını oku
    Cevapla
  • ümmet 4 yıl önce Şikayet Et
    bu kız nereli ?norveç.norveçliler ne yapıyor çivili sopalarla yılın belli zamanlarında fok yavrularını kürkleri için öldürüyor.şunu bu kıza sorun ne oldu ekolojik denge.,çevre.he.dünyanın dört bir yanında çocuklar açlık ve savaşlarda can verirken bu kız nerde.filistinde beş yaşındaki çocuklar tutuklanırken bu kız.nerde.batı kanlı ellerini ve kirli yüzünü bu kızla gizleyip yine bir oyun peşinde.
    Cevapla
  • ümmet'e 4 yıl önce Şikayet Et
    Onu yapanlar Kanadalılar.. ülkeleri karıştırdın.
    Cevapla
  • Halk 4 yıl önce Şikayet Et
    Yaa şurada küçücük çocuğa şeytan diyeni mı dersin, lanet okuyanı mı dersin, küfredeni mi dersin ? Soruyorum ya size, ey şeytanın eli kolu olan sizler, siz kimsiniz ya siz kimsiniz. Daha kendine bile hayrı olmayan tipler gelmiş yargı dağıtıyor. Karşınızdaki en nihayetinde bir çocuk, eğrisi ve doğrusu ile bir çocuk, bu dünya sizin yetiştirdiklerinizden korksun bence. Bir durun artık ya, şu kirli dilinizi biraz içeride tütün ya.
    Cevapla
  • Eni 4 yıl önce Şikayet Et
    En nihayetinde akli dengesi yeterli olmayan down sendromlu ama dünyada d gündem oluşturabilmiş bi çocuk-çuk dmi!!?
    Cevapla
  • sedat 4 yıl önce Şikayet Et
    Senin Masum dediğin Greta bir projedir. BM iklim zirvesinde ilk 10 a giren ülkeler dururken 18 . sıradaki Türkiyeyi konuşmasında ilk 5 e girmiş gibi dünyaya ilan etmiştir. İleride tam bir Türk düşmanı olarak hazırlanmaktadır. Hiç bir şey göründüğü gibi masum değildir .
    Cevapla
  • Nobut 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu dünyanın korkması gereken bizim yetiştirdiğimiz çocuklar değil,o çocuğun ipini elinde tutanlar. O kız çocuğu tamamen bir proje ürünü ve oyun büyük.
    Cevapla
  • Wanli 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu tohum da kim?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR