Ve beklenen oldu... Trump duyurdu... Saf değiştirdi

ABD Temsilciler Meclisinde Başkan Donald Trump'a yönelik azil maddelerine yönelik oylamada "hayır" oyu veren New Jersey Vekili Demokrat Jeff Van Drew, Cumhuriyetçi Parti'ye geçti.

ABONE OL
GİRİŞ 20.12.2019 06:27 GÜNCELLEME 20.12.2019 06:29 DÜNYA
Ve beklenen oldu... Trump duyurdu... Saf değiştirdi
Ve beklenen oldu... Trump duyurdu... Saf değiştirdi

Trump, Başkan Yardımcısı Mike Pence, Temsilciler Meclisi Azınlık Lideri Kevin McCarthy, Van Drew ve yönetimden birçok kişinin katılımıyla Oval Ofis'te gazetecilerin karşısına çıktı.

 

 

"Büyük bir duyurumuz" var ifadesiyle sözlerine başlayan Trump, "Jeff, Cumhuriyetçi Parti'ye katılacak." dedi. Trump, Temsilciler Meclisi Genel Kurulunda hakkındaki azil maddelerinin onaylanmasına ilişkin ise "Temsilciler Meclisinin azil süreci konusunda yaptığı anayasaya aykırıydı ve yanlıştı. Şu anda kendimi, hakkındaki azil maddeleri Temsilciler Meclisinde onaylanmış gibi hissetmiyorum, çünkü bu süreç düzmece." görüşünü paylaştı.

"DEMOKRATLAR, ELLERİNDEKİ MALZEMEDEN UTANIYOR"

 

 

Demokratlar'ın hala azil maddelerini Senato'ya sunmamalarının "anayasaya aykırı" olabileceğini belirten Trump, "Demokratlar, azil maddelerini Senato'ya göndermek istemiyorlar çünkü ellerindeki malzemeden utanıyorlar." diye konuştu.

YORUMLAR 2
  • Bin 4 yıl önce Şikayet Et
    Başlarını yesinler şeytanlar
    Cevapla
  • memet 4 yıl önce Şikayet Et
    Şeytanlara bu dünyada bir şey olmaz...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR