Arap karikatüristler Türkiye-Libya anlaşmasını böyle gördü

Türkiye ile Libya arasındaki imzalanan mutabakat Arap medyasında da geniş yankı buldu. Arap karikatüristler çizimlerine anlaşmayı konu aldılar.

ABONE OL
GİRİŞ 21.12.2019 00:55 GÜNCELLEME 21.12.2019 00:55 DÜNYA
Arap karikatüristler Türkiye-Libya anlaşmasını böyle gördü
Arap karikatüristler Türkiye-Libya anlaşmasını böyle gördü

Suriye'nin kuzeydoğusundaki terör yapılanmasına büyük darbe vuran Türkiye, Doğu Akdeniz'de tarihi bir adım daha atmış, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti (UMH) Başkanlık Konseyi Başkanı Fayez Al Sarraj "Deniz Yetki Alanlarının Sınırlandırılmasına İlişkin Mutabakat Muhtırası" imzalandı.

 

TÜRKİYE KARARI KABUL EDİLDİ

Libya'da Bakanlar Kurulu toplantısında, Türkiye ile imzalanan Güvenlik ve Askeri İşbirliği Mutabakat Muhtırası'nın etkinleştirilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

 

ARAP KARİKATÜRİSTLER BÖYLE GÖRDÜ

Arap karikatüristler Türkiye-Libya Anlaşması'nı çizimlerine yansıttılar. Çizimde İsrail'den uzanan doğal gaz boru hattının üzerinde oturan 'zengin ve heyecanlı' kişi ileriye işaret ederken, Türkiye ve Libya topraklarından uzanan 'eller' boru hattının ilerlemesini engelliyor. İşte o karikatür:

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Libyada halkı kışkırtacaklar. Zemin hazırlıyorlar. CIA boş durmuyor. Pisikolojik yönlendirme fişekleme gaza getirme projesi var. Önce Halka bir bolluk sunacaklar. Halk çok sevinecek her şey güzelmiş gibi gelecek. Bizi askeri müdahaleye zorladıklarında Halkın gelirini keserek Bakın Türkiye yaptı diyecekler. Bunun için önce Halka neden savaştığımızı ne için savaştığımızı anlatıp arkamıza almamız gerekiyor. Destek ve asker lazım. Teknoloji lazım
    Cevapla
  • bülbül 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynen böyle. Doguda ve batida Krisiklar, fitneler. Arab ülkeleri ve müslümanlar arasinda bölünmeler, fitneler. Hersey Israil icin.
    Cevapla
  • Maslandag 4 yıl önce Şikayet Et
    1.Turkiye 2.Katar 3.Libya 4...... 5......
    Cevapla
  • neoturk 4 yıl önce Şikayet Et
    Azerbaycan dicem ama,daha kibrisi tanimayan ne kadar Türk dostu olabilir,sadece Pakistan simdiye kadar ilimli yaklasti gersi hikaye
    Cevapla
  • Çiçek 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok mu kıskandınız Arabistan senin için fesatsa biz napalm yunan Arabistan biz sizin gibi 2 yüzlü degiliz booş yere öldürmeyiz Allah tan korkarız
    Cevapla
  • i.g. 4 yıl önce Şikayet Et
    süper anlatmış tebrikler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR