Gerilimde sıcak saatler! Kritik Türkiye açıklaması

Doğu Akdeniz'de yaşanan gerilimin ardından tansiyonun yükseldiği Ankara-Atina hattında sıcak bir gelişme yaşandı. Yunanistan Başbakanı Miçotakis Noel tatili için gittiği Çoban Adası'nda Türkiye ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 26.12.2019 15:27 GÜNCELLEME 26.12.2019 16:20 DÜNYA
Gerilimde sıcak saatler! Kritik Türkiye açıklaması
Gerilimde sıcak saatler! Kritik Türkiye açıklaması

Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis, Noel tatili için Çoban Adası'ndaki (Yunancası: Kasos Adası) askerleri ziyaret ettiği sırada açıklamalarda bulundu.

 

Miçotakis, "Bugün burada bulunmam ulusal haklarımıza ve ulusal birlik ve toprak bütünlüğümüze olan inancımızın sembolüdür. Yunanistan her zaman komşusu ile farklarını barışçıl yollardan çözmek istemektedir. Haklarımıza güveniyoruz ve uluslararası kanunlara inanıyoruz çünkü kanunlar bizim tarafımızda" ifadesini kullandı.

YORUMLAR 21 TÜMÜ
  • Hakikat 6 yıl önce Şikayet Et
    Bak evlat hep bana Rabbena ile barışçıl yol bulamazsın
    Cevapla
  • Evet 6 yıl önce Şikayet Et
    Evet uluslar arası kanunlar onun yanında. Ne zaman haklının yanında olduki zaten.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle