GKRY kabul etti! ABD'nin tahliyesi için acil müdahale ekibi konuşlanacak

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi, ABD'nin Orta Doğu'daki diplomatik personelinin ve vatandaşlarının tahliyesi için Kıbrıs'ta bir müdahale ekibi bulundurmasını kabul etti.

ABONE OL
GİRİŞ 08.01.2020 17:14 GÜNCELLEME 08.01.2020 17:14 DÜNYA
GKRY kabul etti! ABD'nin tahliyesi için acil müdahale ekibi konuşlanacak
GKRY kabul etti! ABD'nin tahliyesi için acil müdahale ekibi konuşlanacak

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi hükümet sözcüsü Kyriakos Koushios, yaptığ açıklamada Kıbrıs'ta gerektiğinde Orta Doğu'daki ABD diplomatik personelinin ve ABD vatandaşlarının tahliyesi ile ilgilenecek bir müdahale ekibinin bulundurulmasını kabul ettiklerini duyurdu.

 

 

Koushios, "Uzun zamandır devam eden politikaların bir parçası olarak bunu kabul ettik. Kıbrıs, ülkelerden gelen talepler doğrultusunda insani operasyonlar için olanaklar sunmaktadır. Coğrafi konumun iyi değerlendirilmesi ve Doğu Akdeniz ve Orta Doğu ile iyi ilişkiler kurmayı amaçlıyoruz" dedi.

KAYNAK : HABER7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ
YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • SİNAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Hadi oradan.. Senin derdin insani falan değil abd ye yalakalık para ve silah alma. Sonrada onu Kıbrıs ve Türkiyeye karşı kullanma.
    Cevapla
  • Mehmet Akif 4 yıl önce Şikayet Et
    Trump'ın sayesinde ABD'nin korkaklığı ortaya çıkmış oldu. Baktılar pabuç pahalı İran'ın şakası yok, kaçış güzergahı hazırlıyorlar kendilerine
    Cevapla
  • Meltem 4 yıl önce Şikayet Et
    Iran'ı bahane edip, Türkiye 'yi sarmakmış sanki niyetleri.
    Cevapla
  • hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    ülkemizde zaten 19 tane üsleri ve radar sistemleri var ve tüm maddi yapılarımız abd nin kontrolünde. zaten kontrollerindeyiz.
    Cevapla
  • Doğukan 4 yıl önce Şikayet Et
    Akdeniz’i tek başınıza sahiplenmiş olduğunu sananlar hayal aleminde yaşıyorlar ...Kendi söylediklerine inanmayanların başkasını inandırmaya çalışması ne acı bir durum :( . Yunanlılar ve Rumlar sizler ancak odun olarak ateş taşırsınız cehenneme ... Sizinde olayınız buymuş be yapalım , rolünüz gereği !!!
    Cevapla
  • Osman KAYA 4 yıl önce Şikayet Et
    Korkaklar mı kaçıyor ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR