Avustralya'da zarar 237 milyon dolara ulaştı!

Avustralya'da Eylül ayından bu yana devam eden orman yangınlarında zararın 237.05 milyon dolara ulaştığı açıklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.01.2020 09:54 GÜNCELLEME 10.01.2020 09:54 DÜNYA
Avustralya'da zarar 237 milyon dolara ulaştı!
Avustralya'da zarar 237 milyon dolara ulaştı!

Avustralyalı sigorta şirketi Suncorp, reasürans programları ağı nedeniyle kayıpların şirketin karlılığı üzerinde sınırlı bir etkisi olduğunu bildirdi. 

 

Şirket sözcüsü Reuters'e verdiği demeçte, "Suncorp mali yılın ikinci yarısında güçlü bir reasürans programına sahiptir, bu nedenle doğal tehlike ödeneğimiz olan 820 milyon doların aşılma olasılığı düşüktür" dedi. 

İlk yarı sonuçlarını 11 Şubat'ta açıklaması planlanan Suncorp hisseleri Perşembe günü 13.19 $ 'dan 13.39 $' dan% 1.3 daha fazla kapanmadan haberlerde elde ettiği kazancı biraz artırdı.

 

Argonaut'taki kurumsal borsacılık genel müdürü James McGlew, “Suncorp, primlerini fiyatlandırma şekliyle birlikte reasüransında mali disiplin sergiledi ve hissedarlar kalbi aldılar” dedi.

YAĞMUR İHTİMALİ YOK

Avustralya'daki yangınların söndürülebilmesi için en büyük şansın kuvvetli bir yağmur olacağı ancak şu anda bir yağmur beklentisi bulunmadığı bildirildi. 

BBC Türkçe'deki habere göre Avustralya'da bugün yüksek sıcaklık ve sert rüzgar bekleniyor. Olumsuz hava koşullarının yeni yangınlara neden olmasından endişe ediliyor.

Avustralya Başbakanı Scott Morrison Cuma gününün "Doğu'daki eyaletler için zor bir gün olabileceğini" söyledi.

Eyaletin bazı bölgelerinde hava sıcaklığının 40 dereceye çıkması bekleniyor. Eyalet itfaiyesine "çok yüksek yangın uyarısı" gönderildi.

YORUMLAR 1
  • 987t 4 yıl önce Şikayet Et
    eğer avustralya hayvanları öldürürse allah avustralyayı bildiği gibi yapsın inşallah amin
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR